Billig Catering Helsingborg | Restaurang Koppargrytan AB

Om du vill kontakta Restaurang Koppargrytan AB så kan du se kontaktuppgifterna längre ner på sidan. Vissa cateringfirmor kan leverera mat och dryck i Skåne på flera orter. 

Varför bör jag använda mig utav en cateringfirma i Helsingborg för mitt nästa event?

Det finns flera bra skäl varför ett cateringföretag kommer att avgöra om ditt nästa evenemang blir till en framgång eller ej. Vi har belyst några av de viktigaste argumenten nedan.

catering till födelsedagsfest Restaurang Koppargrytan AB

De serverar maten

Cateringföretag kan erbjuda subtila och diskreta servitörer och servitriser som är där för att se till att ditt evenemang flyter på smidigt. Detta innebär att de kan servera maten samt städa upp skräp före och under evenemanget samt se till att dina gäster är nöja med servicen. Hör med den cateringfirman du anlitar om de kan erbjuda servitörer för ditt evenemang för att säkerställa att det blir en lyckad tillställning.

Restaurang Koppargrytan AB - Kontaktuppgifter

Därför bör du anlita catring

Det är enklare! Cateringfirman gör allt arbete och du behöver bara berätta för dem hur många gäster som kommer och bestämma en meny. Planera helst in runt sex möten med dem innan eventet för att reda ut alla eventuella knutar.... Läs mer

Catering till olika event

En buffé föredras ofta av många kunder så cateringfirman måste kunna anpassa planeringen även till detta. Under kvällen ska cateringfirman se till att gästerna får det så bekvämt som möjligt. Om det inte finns några stora bord att tillgå för ... Läs mer

Olika menyer för catering

Buffé Vad: Stora matbehållare med mat och tillbehör på ett buffébord. Gästerna lägger själva upp på tallriken. När: När du vill ge dina gäster lite mer valmöjligheter i en avslappnad miljö. Mixa: Du kan lägga till plockmat till buffé... Läs mer

Anlita cateringföretag till ditt event?

Att använda ett cateringföretag är väldigt populärt och för en god anledning. Hur många företag har möjlighet att laga sin egen mat? Väldigt få, och förresten, i de flesta fall, tiden man lägger på uppdrag eller möten är ... Läs mer

Restaurang Koppargrytan AB - Kontaktuppgifter

Restaurang Koppargrytan
Restaurang Koppargrytan hittar du strax norr om Råå i södra Helsingborg. Vi har öppet för allmänheten men är även personalmatsal för anställda vid Kemira kemi AB samt att vi servar övriga företag på IPOS område med våra dagliga läckerheter.

Vi serverar ca 300 ätande gäster varje dag fördelat på 10-12 olika kalla och varma rätter som dukas upp på Koppargrytans Mattorg.

Till fester, studentskivor, födelsedagar, företagsutflykter m.m. erbjuder vi kalla och varma bufféer, smörgåsar, smörgåstårtor mm.

Välkommen

Adress:
Industrigatan 70
252 32 Helsingborg

Hemsida: http://www.koppargrytan.se
E-post:

Öppettider:
Vardagar: 11-14
Helger: Stängt

Telefonnummer: 042-27 00 10Visa