Catering Halland | Fixar Ditt Event

Boka cateringföretag till Din tillställning

När du organiserar ett event är det många saker du ska handskas med. Av alla uppgifter som skall utföras kan ibland catering av mat vara minst prioriterat. Ofta är dock maten det viktigaste på en tillställning. Att boka professionell catering i Halland kan vara verkligen underlätta för dig, eftersom den tar bort lite av den stress som kan förekomma vid planeringen och utförandet av eventet. Cateringföretaget tar ansvar för allting, från att förbereda maten och drycken till att städa upp efter matbjudningen. Innan du anlitar en viss leverantör behöver du ge dem några viktiga detaljer. 

Läs under för mer information om några enkla cateringtips så att samarbetet flyter på bra tillsammans med din matleverantör och förbereda en bra bjudning åt dina gäster.

Hur många gäster kommer på eventet

Food catering restauranger Halland Bestäm tiden, datumet och platsen, för tillställningen för catering i Halland. Det är viktigt att cateringfirman i god förväg får veta dessa detaljer innan de kan börja förbereda mat och dryck inför eventet. Cateringfirman uppskattar även om du kan visa platsen innan, så de kan bekanta sig med layouten och få en uppfattning på hur det kan komma att se ut. Fråga även dig själv hur många gäster som kan tänkas komma på eventet. Detta är ibland de viktigaste punkterna vid planeringen, då cateringfirmor i överlag tar betalt per person. Vid planeringen av eventet så skriv gärna ut ett datum, OSA, på inbjudan där ni ber gästen att kontakta er och svara om de kan komma eller ej innan detta datum. Då får man en bra fingervisning på hur många gäster som kan tänkas medverka.