Catering Jämtland | Bröllop, Företag, Event

Cateringföretag med kvalitativ mat till bra pris

När du går på en tillställning, ser du då fram emot att äta lite utsökt mat? Det gör vi alla! Maten är ett viktigt element som man inte kan kompromissa med. Detta gäller förstås för alla slags event. Se till att du serverar mat av hög kvalité så dina gäster blir positivt överraskade. Det är därför viktigt att du anlitar ett cateringföretag i Jämtland som kan ordna med kvalitativ mat och andra tjänster, till bra priser förstås.

Läs under för mer information om några enkla cateringtips så att samarbetet flyter på bra tillsammans med din matleverantör och förbereda en bra bjudning åt dina gäster.

Hur många gäster kommer på eventet

Restauranger med catering i Jämtland Bestäm tiden, datumet och platsen, för tillställningen för catering i Jämtland. Det är viktigt att cateringfirman i god förväg får veta dessa detaljer innan de kan börja förbereda mat och dryck inför eventet. Cateringfirman uppskattar även om du kan visa platsen innan, så de kan bekanta sig med layouten och få en uppfattning på hur det kan komma att se ut. Fråga även dig själv hur många gäster som kan tänkas komma på eventet. Detta är ibland de viktigaste punkterna vid planeringen, då cateringfirmor i överlag tar betalt per person. Vid planeringen av eventet så skriv gärna ut ett datum, OSA, på inbjudan där ni ber gästen att kontakta er och svara om de kan komma eller ej innan detta datum. Då får man en bra fingervisning på hur många gäster som kan tänkas medverka.