Catering Östergötland | Bröllop, Företag, Event

Boka cateringföretag till Din tillställning

När du organiserar ett event är det många saker du ska handskas med. Av alla uppgifter som skall utföras kan ibland catering av mat vara minst prioriterat. Ofta är dock maten det viktigaste på en tillställning. Att boka professionell catering i Östergötland kan vara verkligen underlätta för dig, eftersom den tar bort lite av den stress som kan förekomma vid planeringen och utförandet av eventet. Cateringföretaget tar ansvar för allting, från att förbereda maten och drycken till att städa upp efter matbjudningen. Innan du anlitar en viss leverantör behöver du ge dem några viktiga detaljer. 

Läs under för mer information om några enkla cateringtips så att samarbetet flyter på bra tillsammans med din matleverantör och förbereda en bra bjudning åt dina gäster.

Planera in Mat och dryck i din budget

Food catering restauranger Östergötland Börja med att sätta din budget. Att boka catering i Östergötland kan förstås bli väldigt dyrt om du inte tänker igenom hur mycket pengar du har råd att avsätta på mat och dryck i din budget. Fråga dig själv om maten och drycken är huvudnumret i din tillställning. Är ditt event en mingelmiddag för att skapa ett större närverk? Eller är det för en tjänste- eller produktpresentation med en lite enklare buffé för dina gäster? Fråga även dig själv hur många gäster som kan tänkas komma på eventet. Cateringfirmor tar i överlag betalt per person. Viktigt att ha i åtanke är att ungefär 5-10% av människorna som registrerar sig för eventet inte kommer dyka upp. Så det är viktigt att veta antal gäster som kommer så att man inte budgeterar och beställer för mycket mat och dryck.