Catering Västerbotten | Bröllop, Företag, Event

Anlita en professionell Cateringfirma

Ett cateringföretag är din högra hand under ett event. Anlita en professionell cateringsfirma och låt dem hantera kraven på maten och inrättningen. Här hittar du enkelt en lista av matleverantörer som erbjuder catering i Västerbotten till alla olika slags tillställningar och prisklasser.

Läs under för mer information om några enkla cateringtips så att samarbetet flyter på bra tillsammans med din matleverantör och förbereda en bra bjudning åt dina gäster.

Planera in Mat och dryck i din budget

Restauranger med catering i Västerbotten Börja med att sätta din budget. Att boka catering i Västerbotten kan förstås bli väldigt dyrt om du inte tänker igenom hur mycket pengar du har råd att avsätta på mat och dryck i din budget. Fråga dig själv om maten och drycken är huvudnumret i din tillställning. Är ditt event en mingelmiddag för att skapa ett större närverk? Eller är det för en tjänste- eller produktpresentation med en lite enklare buffé för dina gäster? Fråga även dig själv hur många gäster som kan tänkas komma på eventet. Cateringfirmor tar i överlag betalt per person. Viktigt att ha i åtanke är att ungefär 5-10% av människorna som registrerar sig för eventet inte kommer dyka upp. Så det är viktigt att veta antal gäster som kommer så att man inte budgeterar och beställer för mycket mat och dryck.