Catering Stockholm | Mat och dryck till billigt pris

Cateringföretag med kvalitativ mat till bra pris

När du går på en tillställning, ser du då fram emot att äta lite utsökt mat? Det gör vi alla! Maten är ett viktigt element som man inte kan kompromissa med. Detta gäller förstås för alla slags event. Se till att du serverar mat av hög kvalité så dina gäster blir positivt överraskade. Det är därför viktigt att du anlitar ett cateringföretag i Stockholm som kan ordna med kvalitativ mat och andra tjänster, till bra priser förstås.

Läs under för mer information om några enkla cateringtips så att samarbetet flyter på bra tillsammans med din matleverantör och förbereda en bra bjudning åt dina gäster.

Planera in Mat och dryck i din budget

Food catering restauranger Stockholm Börja med att sätta din budget. Att boka catering i Stockholm kan förstås bli väldigt dyrt om du inte tänker igenom hur mycket pengar du har råd att avsätta på mat och dryck i din budget. Fråga dig själv om maten och drycken är huvudnumret i din tillställning. Är ditt event en mingelmiddag för att skapa ett större närverk? Eller är det för en tjänste- eller produktpresentation med en lite enklare buffé för dina gäster? Fråga även dig själv hur många gäster som kan tänkas komma på eventet. Cateringfirmor tar i överlag betalt per person. Viktigt att ha i åtanke är att ungefär 5-10% av människorna som registrerar sig för eventet inte kommer dyka upp. Så det är viktigt att veta antal gäster som kommer så att man inte budgeterar och beställer för mycket mat och dryck.