Catering Norrbotten | Fixar Ditt Event

Anlita en professionell Cateringfirma

Ett cateringföretag är din högra hand under ett event. Anlita en professionell cateringsfirma och låt dem hantera kraven på maten och inrättningen. Här hittar du enkelt en lista av matleverantörer som erbjuder catering i Norrbotten till alla olika slags tillställningar och prisklasser.

Läs under för mer information om några enkla cateringtips så att samarbetet flyter på bra tillsammans med din matleverantör och förbereda en bra bjudning åt dina gäster.

Hur många gäster kommer på eventet

Restauranger med catering i Norrbotten Bestäm tiden, datumet och platsen, för tillställningen för catering i Norrbotten. Det är viktigt att cateringfirman i god förväg får veta dessa detaljer innan de kan börja förbereda mat och dryck inför eventet. Cateringfirman uppskattar även om du kan visa platsen innan, så de kan bekanta sig med layouten och få en uppfattning på hur det kan komma att se ut. Fråga även dig själv hur många gäster som kan tänkas komma på eventet. Detta är ibland de viktigaste punkterna vid planeringen, då cateringfirmor i överlag tar betalt per person. Vid planeringen av eventet så skriv gärna ut ett datum, OSA, på inbjudan där ni ber gästen att kontakta er och svara om de kan komma eller ej innan detta datum. Då får man en bra fingervisning på hur många gäster som kan tänkas medverka.