Catering Norrköping till de bästa priserna

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Norrköping har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Drycker vi rekommenderar

Cateringrestauranger i Norrköping

2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien

Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml

En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Sprängstensgatan 1
603 79 Norrköping

Sprängstensgatan 1
603 79 Norrköping

S:T Persgatan 85
602 33 Norrköping

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

Fiskmagasinet i Norrköping
Välkommen till en gourmetupplevelse utöver det vanliga med färska delikatesser från havet. Fiskmagasinet har blivit Norrköpings förstaval när det gäller fisk och skaldjursrätter. I vår butik med egen restaurang kommer såväl hemmakocken som uteätaren att få sina gourmetbehov mättade.

Då vi på Fiskmagasinet endast jobbar med färska råvaror reserverar vi oss för tillgång och priser.

Smaklig måltid!

Fridtunagatan 3
603 52 Norrköping

Trädgårdsgatan 21
602 42 Norrköping

Bråddgatan 13
602 22 Norrköping

Bråddgatan 9
602 22 Norrköping

Stohagsgatan 4
602 28 Norrköping

Vikboplan 11
602 29 Norrköping

Bråddgatan 9
602 22 Norrköping

Sh Catering AB
Ingenting är omöjligt. En skärgårdsbuffé i München, kräftskiva i Milano, jul i Moskva, surströmmingskväll i Marseille eller varför inte en riktigt svensk midsommarfest i Madrid.

Vi skräddarsyr din fest för affärskontakter av alla slag, för utställningar, invigningar och andra evenemang där mat, dryck, och underhållning måste överraska och hålla högsta kvalitet.

Vi har drygt 40 års erfarenhet som festleverantör av det allra bästa inom svensk och internationell showbusiness.

Norra Promenaden 86
602 38 Norrköping

Hantverkaregatan 23
602 32 Norrköping

Lansengatan 15
602 09 Norrköping

Takåsen Catering/Sörby Herrgård
Hos oss är catering vår huvudsyssla. Köket är vårt hjärta och från menyförslag till sista såsnapering lägger vi ner vår själ i det vi gör. Alla rätter är lagade av noga utvalda råvaror och våra kunniga kockar kan konsten att trolla med smaker.

Våra gäster blir inte bara mätta - vi bjuder på en gastronomisk upplevelse. Vi kan erbjuda porslin och kunnig serveringspersonal - du bestämmer nivån.

Trädgårdsgatan 6
602 24 Norrköping

Trädgårdsgatan 21
602 42 Norrköping

Gustaf Adolfsgatan 21
602 28 Norrköping

Norra Promenaden 90
602 22 Norrköping

Skolgatan 1
602 25 Norrköping

S:T Persgatan 19
602 33 Norrköping

Norra Promenaden 86
602 38 Norrköping

Folkborgsvägen 1
603 80 Norrköping

Koppargatan 17
602 23 Norrköping

Fredriksdalsgatan 28
602 23 Norrköping

Hantverkaregatan 20
602 32 Norrköping

Inspiration till Catering

Smarta tips vid catring

Det är enklare! Cateringfirman gör allt arbete och du behöver bara berätta för dem hur många gäster som kommer och bestämma en meny. Planera helst in runt sex möten med dem innan eventet för att reda ut alla eventuella knutar.... Läs mer

Tänk på detta vid planeringen av catering

När du börjar med att planera menyn försök att gå över dina idéer med chefskocken. Tala inte enbart med representanten eller den huvudansvarige för cateringfirman. Chefskocken kan råda dig om det finns några specialiteter som han eller hon kan laga särskilt ... Läs mer

Cateringfirma - För ett lyckat bröllop

Om du anlitar de bästa inom bröllopscatering så kommer deras personal och vackert upplagd mat berika helheten av bröllopet, och bidra till den glädje och lycka som naturligt går hand i hand med ett bröllop. Men, om man å andra sidan väljer fel cateringfirma ... Läs mer

Planera festmat - Tillaga själv eller anlita en cateringfirma

Vilken tid måste de senast vara på plats för att förbereda? Du vill se till att du har full tillgänglighet till lokalen, eller att någon är hemma, när cateringfirman kommer för att börja arbeta på eventdagen.... Läs mer

Så hittar du rätt cateringfirma till ditt grillevent

Planerar du ett event och vill hyra in en cateringfirma till ett grillevent för att kunna erbjuda gott grillat kött till dina gäster? Följ dessa tips så kommer du med enkelhet hitta rätt cateringfirma som anordnar grillcatering.... Läs mer