Catering Umeå | Billiga cateringföretag nära Dig

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Umeå har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Rekommenderad dryck

Restauranger med catering i Umeå

2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike

Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml

Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.

Öl som passar all slags mat

Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige

Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%

En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.

Kungsgatan 50
903 26 Umeå

Lillåvägen 11
904 26 Umeå

Annas Fest & Mat
Vi är festvana, festglada, festfixare som ordnar alla typer av fester och allt som hör festen till. Firmafester, happening och event, julbord, disputation, bröllop, födelsedagsfest, temafest... - ja alla fester du kan tänka dig.

Stor eller liten budget spelar ingen roll, detgår alltid att ordna en lyckad fest.

God mat, generösa portioner, bra service och rätt pris.

Ni är varmt välkommna!
Hälsar Anna

Björnvägen 15
906 40 Umeå

Välkommen till Restaurang Bowlinghallen
För god och inspirerande mat i en trevlig och mysig miljö är Restaurang Bowlinghallen det självklara valet.Vi erbjuder klassiskt traditionell matlagning. Lunch serveras veckans alla dagar, hamburgare, skrovmål, samt middag att avnjuta från vår välkomponerade a la carte. Låt oss ta hand om maten till ert kalas, bröllop, studentfirande eller kick-off!

Välj ur vår cateringmeny eller kom med egna förslag.
Tillsammans planerar vi era företagsevent, kick-off samt konferenser.  Vi har även catering med utkörning inom Umeå stad.

Brännland 35
905 92 Umeå

Välkommen till Brännlands Wärdshus!
På vardagar har vi lunchservering och på helger à la carte och fika.
Förutom servering erbjuder vi även helhetslösningar för catering samt festmenyer och bröllopsarrangemang. På vår hemsida hittar du information om oss och våra erbjudanden. Önskar du något speciellt - ring oss!

Öppettider
Måndag-Fredag 11:00-14:00
Fredag 16:00-18:00 (Take Away)
Lördag 13.00-21:00
Söndag 13.00-18:00

Kungsgatan 79
903 30 Umeå

Storgatan 62
903 30 Umeå

Ekonomstråket 3
907 30 Umeå

Storgatan 44
903 26 Umeå

Formvägen 5
906 21 Umeå

Operaplan 22
903 29 Umeå

Mariehemsvägen 156
906 60 Umeå

Västra Norrfors 110
905 93 Umeå

Kasamark 308
905 86 Umeå

Industrivägen 10
901 30 Umeå

Välkommen till Mammas Restaurang
Mammas Restaurang är som de flesta mammor - vi lagar god mat och vill att du har det bra. Hos Mammas har vi både husmanskost, pizza, grillat och catering.

Skall du ha fest? Ha din fest hos oss så får du hyra hela lokalen inklusive personal helt GRATIS! Vi har upp till 120 sittplatser. Du kan också ha fest hemma och beställa mat från vår goda cateringmeny.

Välkommen!

Kabelvägen 12
901 33 Umeå

Mejerivägen 2
906 22 Umeå

Norrvägen 30
903 46 Umeå

Språkgränd 15
907 33 Umeå

Storgatan 60
903 30 Umeå

Industrivägen 28
901 30 Umeå

Umestan Företagspark 4
903 47 Umeå

Officersmässen i 20 AB
Messen har alltid fungerat som en naturlig samlingsplats för att uppmärksamma viktiga händelser. Den ger lite extra värdig inramning åt födelsedagar, bröllop, dop, examen, jubiléer, begravningar mm. Även till arrangemang i syfte att bevara intressegemenskap, representation och affärsluncher och catering.

Det kan vara allt mellan kaffekalas och bal med levande musik och ljus i kristallkronorna. Messföreståndare bistår gärna med tips och idéer. Välkommen in på hemsidan för att läsa mer om vår historik.

Storgatan 43
903 26 Umeå

En äkta japansk restaurang med äkta japanska smaker, Umeås enda äkta japanska restaurang!

Med stor omsorg tillagar våra japanska kockar rätter på färska råvaror av bästa kvalitet från främst lokala leverantörer samt Japan och Asian. Hos oss kan du njuta av kvalitets sushi och andra japanska maträtter i avslappnade miljö. Vi har också take away som du kan ta hem, enkelt och gott!

Öppettider
Tisdag-torsdag: 11.00-21.00
Fredag: 11.00-22.00
Lördag: 12.00-22.00

Rådhusesplanaden 17
903 28 Umeå

Lillåvägen 11
904 26 Umeå

Storgatan 44
903 26 Umeå

tapas bar deli & vinotek
Välkommen in till tapas bar deli & vinotek. Här kan du äta, ta med, handla hem från vår deli, beställa hela menyer till festen, bara ta en öl eller dricka vin ur Umeås enda vinotek.

Hos oss på tapas kan du känna dig som hemma. Vi har 45 platser så du kan ta med dig alla dina vänner, om dom inte redan är här förstås. Vi rekommenderar att ni ringer och bokar bord. Om vi inte har plats på minuten tar du något i baren under tiden.
Välkommen!

Kontaktvägen 1
901 33 Umeå

Terminalbaren, AB
Vi är ett familjeföretag som älskar att laga god mat till våra stamgäster som kommer till
oss dagligen. Vår catering är erkänt god, vi levererar för upp till 400 gäster.

Våra buffér är ofta internationella eftersom vi har erfarenhet och utbildning i det Thailändska,
indonesiska, cajun, italienska och franska köket. Naturligtvis serverar vi våra norrländska
specialiteter också. Disputationer, examen, affärsmiddagar, bröllop, födelsedagar, personalfester ordnar vi åt Er!

Norra Obbolavägen 131
904 22 Umeå

Välkommen till Times Kitchen
Efter fem år i Umeå Arena & fyra år i Bowlinghallen parallellt med restaurangen på Umeå Golfklubb styr vi nu kosan åter tillbaka till Teg (Flottaren Företagsby). I nya fräscha lokaler som erbjuder fantastiskt fina konferens möjligheter med senaste teknisk utrustning & som tidigare - mat i toppklass!

Lunch, catering, festvåning och konferens är vårt gebit. Om ni inte provat något av detta, hoppas vi att ni gör det.
Vi lovar att göra vårt yttersta för att överträffa Era förväntningar!

Varmt Välkomna!
Jerker med personal

Storgatan 50
903 26 Umeå

Umedalsallén 15
903 64 Umeå

Tegelbruksvägen 7
907 42 Umeå

Storgatan 60
903 30 Umeå

Lasarettsbacken 10
907 46 Umeå

Axtorpsvägen 32
903 37 Umeå

Mariehemsvägen 6
906 54 Umeå

Catering - En guide

Planera för din cateringfirma

När dina planer att starta eget kommit en bit fram, kan du sedan skapa ditt stall av både personal och utrustning i företaget. Man kan dela in catering i två olika typer, nämligen eventcatering och den mobila cateringen. I eventcatering ingår catering till speciella event ... Läs mer

Att planera sin cateringmeny

Att använda sig av en cateringfirma behöver knappast betyda nio olika rätter med dyra ingredienser – speciellt om dina gäster inte ens vet vad det är. Spara tid och pengar på att se över hela menyn igen. T.o.m. tomten kollar sin lista två gånger! ... Läs mer

Catering till din fest

Det är av största vikt att maten som förbereds av cateringfirman är säker, av hög kvalité och är fri från farliga bakterier. Det finns många cateringfirmor som under historiens gång blivit kända p.g.a. de rättliga åtgärder som tagits ... Läs mer

Viktig information till dig som funderar på att starta en cateringverksamhet

Den första gruppen av cateringtjänster är den mobila cateringen och den andra det som vi brukar kalla eventcatering. Av dessa två är den sistnämna mest populär och även mest lönsam för cateringfirmans ägare.... Läs mer

Planera maten till ditt event - Cateringbuffé

Ett buffébord låter gästen själv välja och vraka mellan många olika maträtter, och själv sätta i hop en läcker måltid. Catering i bufféform ökar matkonsumtionen hos gästerna och minskar på svinnet, förmodligen på grund av just ... Läs mer