Catering Innertavle till de bästa priserna

Hitta annorlunda Catering

Att hitta och välja rätt catering i Innertavle som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.

Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Rekommenderad dryck

Cateringrestauranger i Innertavle

2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike

Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml

Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Språkgränd 15
907 33 Umeå

Ekonomstråket 3
907 30 Umeå

Tegelbruksvägen 7
907 42 Umeå

Mariehemsvägen 6
906 54 Umeå

Mariehemsvägen 156
906 60 Umeå

Lasarettsbacken 10
907 46 Umeå

Axtorpsvägen 32
903 37 Umeå

Norra Obbolavägen 131
904 22 Umeå

Välkommen till Times Kitchen
Efter fem år i Umeå Arena & fyra år i Bowlinghallen parallellt med restaurangen på Umeå Golfklubb styr vi nu kosan åter tillbaka till Teg (Flottaren Företagsby). I nya fräscha lokaler som erbjuder fantastiskt fina konferens möjligheter med senaste teknisk utrustning & som tidigare - mat i toppklass!

Lunch, catering, festvåning och konferens är vårt gebit. Om ni inte provat något av detta, hoppas vi att ni gör det.
Vi lovar att göra vårt yttersta för att överträffa Era förväntningar!

Varmt Välkomna!
Jerker med personal

Lillåvägen 11
904 26 Umeå

Annas Fest & Mat
Vi är festvana, festglada, festfixare som ordnar alla typer av fester och allt som hör festen till. Firmafester, happening och event, julbord, disputation, bröllop, födelsedagsfest, temafest... - ja alla fester du kan tänka dig.

Stor eller liten budget spelar ingen roll, detgår alltid att ordna en lyckad fest.

God mat, generösa portioner, bra service och rätt pris.

Ni är varmt välkommna!
Hälsar Anna

Lillåvägen 11
904 26 Umeå

Mejerivägen 2
906 22 Umeå

Storgatan 62
903 30 Umeå

Storgatan 60
903 30 Umeå

Storgatan 60
903 30 Umeå

Björnvägen 15
906 40 Umeå

Välkommen till Restaurang Bowlinghallen
För god och inspirerande mat i en trevlig och mysig miljö är Restaurang Bowlinghallen det självklara valet.Vi erbjuder klassiskt traditionell matlagning. Lunch serveras veckans alla dagar, hamburgare, skrovmål, samt middag att avnjuta från vår välkomponerade a la carte. Låt oss ta hand om maten till ert kalas, bröllop, studentfirande eller kick-off!

Välj ur vår cateringmeny eller kom med egna förslag.
Tillsammans planerar vi era företagsevent, kick-off samt konferenser.  Vi har även catering med utkörning inom Umeå stad.

Kungsgatan 79
903 30 Umeå

Operaplan 22
903 29 Umeå

Storgatan 50
903 26 Umeå

Storgatan 44
903 26 Umeå

tapas bar deli & vinotek
Välkommen in till tapas bar deli & vinotek. Här kan du äta, ta med, handla hem från vår deli, beställa hela menyer till festen, bara ta en öl eller dricka vin ur Umeås enda vinotek.

Hos oss på tapas kan du känna dig som hemma. Vi har 45 platser så du kan ta med dig alla dina vänner, om dom inte redan är här förstås. Vi rekommenderar att ni ringer och bokar bord. Om vi inte har plats på minuten tar du något i baren under tiden.
Välkommen!

Norrvägen 30
903 46 Umeå

Viktigt vid catering

Starta egen cateringfirma enkelt såhär

Du bör naturligtvis ha en bra kock ombord i ditt cateringteam och göra ditt bästa för att behålla hen på företaget. Utöver den mobila cateringen och eventcateringen så ser framtiden inom privat catering och buffécatering också väldigt ljus ut nu i ... Läs mer

Tänk på detta vid planeringen av catering

Att ordna catering för en bankett kan vara en stor uppgift, men om du har några av dessa idéer i åtanke, så kommer du att blända dina gäster och göra så att de lovordar ditt event i många månader framöver. Du ... Läs mer

Företagscatering

Iordningställning. Då du vet hur många gäster som ska delta, vilken budget du har, vilken plats och tid samt den bestämda menyn, så återstår iordningställningen av lokalen som sista steg i planeringen. Detta innebär att dekorera lokalen, ställa ut rätt antal ... Läs mer

Så startar du din egen cateringverksamhet hemma

Under den första tiden är det bättre att skriva kontrakt med en uthyrare av denna sorts utrustning och använda deras cateringutrustning mot en hyrkostnad. När du märker att affärsverksamheten börjar ta fart kan du då köpa in cateringutrustning allt eftersom med pengar ... Läs mer

Grillcatering - Perfekt för trädgårdsfesten

När du bestämt dig för en cateringfirma se till att du har alla överenskommelser på papper och behåll en kopia som bevis. Vissa cateringfirmor tar bara kontanter som betalningsmedel medan vissa kräver kreditkortsbetalning.... Läs mer