Tänk på detta vid planeringen av catering
När du börjar med att planera menyn försök att gå över dina idéer med chefskocken. Tala inte enbart med representanten eller den huvudansvarige för cateringfirman. Chefskocken kan råda dig om det finns några specialiteter som han eller hon kan laga särskilt ... Läs mer
Tips på meny vid catering
Steg 2: Välj menyn
Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten.
Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer
Planera för din cateringfirma
Catering har växt under åren till en idag blomstrande näring. Den största fördelen med denna typ av verksamhet är att den kräver endast ett litet startkapital. Du kan faktiskt börja med att anställa en kock, och sedan hyra in all utrustning och personal ... Läs mer
Olika typer av lunchcatering
Det finns två grundläggande typer av catering. Den första är den som görs på plats. Här förbereds och tillagas maten samt serveras, allt på samma plats där sammankomsten kommer att ske. Den andra typen är den man tar in. Maten är förberedd och ... Läs mer