Catering Ramsele till de bästa priserna

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Ramsele har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Food catering restauranger Ramsele

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Veteöl till kräftkalaset

Weihenstephaner Kristall Weissbier, Weihenstephan, Tyskland

Systembolaget nr: 1512, 19.90 kronor, 500 ml, 5,4%

En uppfriskande veteöl som passar utmärkt till kräftor och skaldjur. Mild med mycket citrusinslag, en touch av grädde och betydande humle. Tyskar kan sin öl! Perfekt för dig som gillar en läskande och gemytlig tysköl.

Åsas kök - 20 km
Rödåsel 99
922 67 Tavelsjö

Vegagatan 1
911 31 Vännäs

Välkommen till Hotel Vännäs
Familjehotell med personlig prägel och vikten är lagd på en god à la carte. Mysig uteservering, relaxrum med bastu och jacuzzi. Du kan även avnjuta något från restaurangen framför vår storbildstv. Närhet till tempererat bad.

Vi ser fram emot att ta hand om dig och din familj på vårt hotell!

Östra Järnvägsgatan 20
911 32 Vännäs

Storgatan 1
916 31 Bjurholm

Kyrkvägen 1
916 95 örträsk

Bergnäs 105
922 91 Vindeln

Västra Norrfors 110
905 93 Umeå

Brännland 35
905 92 Umeå

Välkommen till Brännlands Wärdshus!
På vardagar har vi lunchservering och på helger à la carte och fika.
Förutom servering erbjuder vi även helhetslösningar för catering samt festmenyer och bröllopsarrangemang. På vår hemsida hittar du information om oss och våra erbjudanden. Önskar du något speciellt - ring oss!

Öppettider
Måndag-Fredag 11:00-14:00
Fredag 16:00-18:00 (Take Away)
Lördag 13.00-21:00
Söndag 13.00-18:00

Kasamark 308
905 86 Umeå

Umedalsallén 15
903 64 Umeå

Matro - 40 km
Kabelvägen 12
901 33 Umeå

Kontaktvägen 1
901 33 Umeå

Terminalbaren, AB
Vi är ett familjeföretag som älskar att laga god mat till våra stamgäster som kommer till
oss dagligen. Vår catering är erkänt god, vi levererar för upp till 400 gäster.

Våra buffér är ofta internationella eftersom vi har erfarenhet och utbildning i det Thailändska,
indonesiska, cajun, italienska och franska köket. Naturligtvis serverar vi våra norrländska
specialiteter också. Disputationer, examen, affärsmiddagar, bröllop, födelsedagar, personalfester ordnar vi åt Er!

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Välkommen till Restaurang Travaren!
Ät Lunch på stallbacken Umåker och passa på att se Travhästar i träning!

Vårt hjärta klappar för husmanskost, god, rejäl och lagad från grunden. Vi använder bara de bästa råvarorna och gör allt för att ge lunchen det där lilla extra, bland annat i form av hem kokad sylt och nybakt bröd.

Veckans meny hittar du på hemsidan. Kom in till oss och upplev husmanskost som den ska smaka!

Industrivägen 28
901 30 Umeå

Industrivägen 10
901 30 Umeå

Välkommen till Mammas Restaurang
Mammas Restaurang är som de flesta mammor - vi lagar god mat och vill att du har det bra. Hos Mammas har vi både husmanskost, pizza, grillat och catering.

Skall du ha fest? Ha din fest hos oss så får du hyra hela lokalen inklusive personal helt GRATIS! Vi har upp till 120 sittplatser. Du kan också ha fest hemma och beställa mat från vår goda cateringmeny.

Välkommen!

Umestan Företagspark 4
903 47 Umeå

Officersmässen i 20 AB
Messen har alltid fungerat som en naturlig samlingsplats för att uppmärksamma viktiga händelser. Den ger lite extra värdig inramning åt födelsedagar, bröllop, dop, examen, jubiléer, begravningar mm. Även till arrangemang i syfte att bevara intressegemenskap, representation och affärsluncher och catering.

Det kan vara allt mellan kaffekalas och bal med levande musik och ljus i kristallkronorna. Messföreståndare bistår gärna med tips och idéer. Välkommen in på hemsidan för att läsa mer om vår historik.

Sagami - 44 km
Storgatan 43
903 26 Umeå

En äkta japansk restaurang med äkta japanska smaker, Umeås enda äkta japanska restaurang!

Med stor omsorg tillagar våra japanska kockar rätter på färska råvaror av bästa kvalitet från främst lokala leverantörer samt Japan och Asian. Hos oss kan du njuta av kvalitets sushi och andra japanska maträtter i avslappnade miljö. Vi har också take away som du kan ta hem, enkelt och gott!

Öppettider
Tisdag-torsdag: 11.00-21.00
Fredag: 11.00-22.00
Lördag: 12.00-22.00

Norrvägen 30
903 46 Umeå

Subway - 44 km
Rådhusesplanaden 17
903 28 Umeå

Viktigt vid catering

Tänk på detta vid planeringen av catering

Att vara värd för ett stort event kan vara och kännas överväldigande, och bli en utmanande uppgift för även den mest organiserade personen. Det du först och främst måste göra för att allt ska bli enklare, är att organisera dig ... Läs mer

Planera för din cateringfirma

Nu har vi kommit till den största delen i cateringfirman, det vill säga själva menyn som du erbjuder. Det är alltid bättre att låta ansvaret i att välja menyn hamna på kunden. Medan hen väljer mellan rätterna så kan du berätta ... Läs mer

Varför du bör anlita en cateringfirma

Du vill nog inte vänta till bröllopsdagen för att se åt vilket håll det lutar med din valda cateringfirma. Läs igenom dessa tips och använd dem då du letar efter en passande firma, och låt dem hjälpa dig att slutligen välja ... Läs mer

Anlita en bröllopscateringfirma till Ditt bröllop

De flesta svenska cateringfirmor ber om att man bokar minst en månad i förväg om man vill ha catering till ett bröllop i Stockholm eller större svenska städer. Se till att du vet senaste datum i förväg som cateringfirman kräver att ... Läs mer

Grillevent - Anlita en cateringfirma

Följande är viktiga nyckelfrågor du bör ställa innan du anlitar en cateringfirma till ditt grillevent: Hur många gäster kommer till din grillfest? Du bör bestämma dig för hur många gäster du ska ta emot på ditt event.... Läs mer