Catering Lindesberg | Billiga cateringföretag nära Dig

Annorlunda catering och teman

Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Lindesberg som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Rekommenderad dryck

Cateringrestauranger i Lindesberg

2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike

Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml

Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.

Veteöl till kräftkalaset

Weihenstephaner Kristall Weissbier, Weihenstephan, Tyskland

Systembolaget nr: 1512, 19.90 kronor, 500 ml, 5,4%

En uppfriskande veteöl som passar utmärkt till kräftor och skaldjur. Mild med mycket citrusinslag, en touch av grädde och betydande humle. Tyskar kan sin öl! Perfekt för dig som gillar en läskande och gemytlig tysköl.

Svarttjärnsvägen 3
711 31 Lindesberg

Välkommen till Café Lusthuset!
Vårt mål är att berika Plantmarknaden med ytterligare en upplevelse i form av smaker och gastronomi.

Låt er förföras av en kopp nybryggt kaffe eller ångorna från en het kopp the från ett exotiskt land. Till dessa underbara drycker kan man njuta en smörgås med olika pålägg av delikatesser från hela världen. Skulle inte lusten på en smörgås locka, kanske ett sött bakverk väcker den där underbara känslan av lycka.

Välkommen!

Kristinavägen 31
711 30 Lindesberg

Banvägen 20
711 31 Lindesberg

Fåsjöhyttan Åkerby 112
713 93 Nora

Bergslagens pärla
Åkerby Herrgård är en hotell- och konferensanläggning några kilometer utanför Nora och ligger fantastiskt på en sluttning vid Fåsjön. Inom en tiomilsradie finns flera små och stora orter som Örebro, Västerås, Karlskoga, Karlstad, Lindesberg, Kopparberg, Hällefors, Grythyttan, Filipstad, Ludvika och Kristinehamn.

Till Herrgården hör två större öar, stora park- och markområden, trädgård, åkermark och skog. Här finns bad med sandstrand, egen brygga med båtar, fiske, kåta för event och en äkta finsk rökbastu!

Lilläng 101
714 94 Kopparberg

Huset färdigställdes 1864. Det var då skola och blev sedan bygdegård för att så småningom bli restaurang. Värdshuset har fullständiga rättigheter och kan arrangera bröllop, catering eller fester.

Öppettider
Tisdag-fredag: 11.30-15.00
Lördag-söndag: 12.00-17.00
Även andra öppettider vid större sällskap

Bettorpsgatan 10
703 69 örebro

Beväringsgatan 12
703 65 örebro

Klostergatan 37
703 61 örebro

Mr Marcus AB - 35 km
Järnvägsgatan 20
703 62 örebro

Klostergatan 23
703 61 örebro

Coco Thai - 35 km
Storgatan 13
703 61 örebro

Engelbrektsgatan 8
702 12 örebro

East West
- Sushi, Grill, Lounge

Njut av sushi, sashimi och asiatiskt inspirerade grillrätter. Prova vår familjebryggda öl eller avnjut en sakedrink i loungen. Vi är ingen traditionell japansk restaurang - vårt koncept är East West, öst möter väst. Ni hittar oss på Engelbrektsgatan 8, mitt emot slottet i centrala Örebro.

Välkommen!

Kungsgatan 1
702 11 örebro

Välkomna till Amano
Amano är en liten Italiensk restaurang med stora ambitioner att tillfredställa era önskemål, för så väl fest som representation. Med en vällagad avsmakningsmeny eller något från vår ala cárte hoppas vi på att göra er kväll speciell. Ur vårt omfångsrika vinsortiment hjälper vi er med glädje att finna bra kombinationer och smaker som passar era sinnen. Vi tycker att den totala upplevelsen är det viktigaste, och den hoppas vi att du får du hos oss.

Öppettider
Måndag-lördag: 18.00 - Sent

Trädgårdsgatan 8
702 12 örebro

Rosalis Deli - 36 km
Stortorget 16
702 11 örebro

Drottninggatan 19
702 10 örebro

Rudbecksgatan 7
702 11 örebro

Meza
Välkommen till ett Libanesiskt kök med tonvikt på den välkända och mycket populära ?meza? . Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp . Det betyder ungefär att man umgås , mysa , äta , småplocka och att ha det allmänt trevligt över en bit god mat.

Vid många festtillfällen blir maten både samtalsämne och höjdpunkt. Tillsammans med oss är du säker på att lyckas. Vi har erfarenhet från de mest varierande uppdrag, festmiddagar, öppningar, bröllop, grillbufféer i skogen eller småskaliga luncher i personalrummet.

 

Taste it - 36 km
Rudbecksgatan 7
702 11 örebro

Drottninggatan 27
702 22 örebro

Allt om catering

Den perfekta cateringmenyn

Steg 2: Välj menyn Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten. Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer

Catring - Smarta tips

Oftast så måste man betala hälften av summan för cateringtjänsten innan för att bekräfta bokningen. Slutbetalningen bör oftast betalas några veckor efter eventet. Om du måste avboka se till att du kontaktar cateringfirman så snart du vet, eftersom ju fortare du ... Läs mer

Starta egen cateringfirma enkelt såhär

Vissa ska kanske hjälpa kocken medan andra kanske är involverade i serveringen eller städningen. Det är väldigt bra att ha utsett en ansvarig för helheten medan dina andra anställda fokuserar på att serverar maten för att få struktur i arbetet.... Läs mer

Anlita en bröllopscateringfirma för ett minnesvärt bröllop

Glöm inte bort alla kostnader som detta event kommer att innebära. Vissa cateringfirmor tar betalt per skalle medan andra för mängden mat som måste lagas. Alla cateringfirmor har olika prislistor så det hjälper att du har koll på dessa när du överväger ... Läs mer

Grillcatering - Perfekt för trädgårdsfesten

Följande är viktiga nyckelfrågor du bör ställa innan du anlitar en cateringfirma till ditt grillevent: Hur många gäster kommer till din grillfest? Du bör bestämma dig för hur många gäster du ska ta emot på ditt event.... Läs mer