Den perfekta cateringmenyn
Steg 2: Välj menyn
Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten.
Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer
Planera för din cateringfirma
Nu har vi kommit till den största delen i cateringfirman, det vill säga själva menyn som du erbjuder. Det är alltid bättre att låta ansvaret i att välja menyn hamna på kunden. Medan hen väljer mellan rätterna så kan du berätta ... Läs mer
Viktig information innan du anlitar catering
Oavsett vilken sorts event det är, så kommer du att behöva bra dekoration, serveringsbestick, servis, bestick och glas samt annan dekor såsom servetter, kandelabrar, blommor och så vidare. Att planera ett event kan vara väldigt stressande, men om man är organiserad och planerar allt ordentligt så kan ... Läs mer
Olika typer av lunchcatering
Cateringfirmor tänker också på hur de ska servera. Stilen beror på vilken typ av mat som efterfrågats av kunden, samt den plats där maten ska serveras. Lunchcatering, samt catering för andra liknande tillfällen, kan serveras med gästerna sittandes vid bords eller på en buffé.... Läs mer