Catering Huddinge | Hitta cateringfirmor online

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Huddinge har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Cateringrestauranger i Huddinge

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Brötvägen 13
141 41 Huddinge

Diagnosvägen 4
141 54 Huddinge

ER Catering
Vi är ett familjeföretag sedan 1989 som finns i Flemingsberg (Huddinge), strax söder om Stockholm. Vår idé är att servera välsmakande lunch med husmanskost på vår restaurang, och att tillaga goda måltider för leverans vid alla tillfällen, såväl till företag som till privata fester - och till rimliga priser!

Vid juletid levererar vi också julbord.

Önskas hjälp med hela arrangemang ordnar vi med t.ex. glas, porslin, stolar och bord, dukar och dekorationer etc. Välkommen att ta kontakt!

Elektronvägen 1
141 49 Huddinge

Alfred Nobels Allé 12
141 52 Huddinge

Vi har lång erfarenhet av restaurangbranschen inom både kök och matsal från ett flertal kända krogar i Stockholm. Vi är noggranna i vårt arbete och använder uteslutande första klassens råvaror och anpassar gärna menyer efter smak och tycke.

Vi kan anordna företagsfester, bröllop, disputationer, födelsedagar, matlagningskvällar, kick-off mm.

Besök vår hemsida för referenser, mer information, menyer och priser. Välkomna!

Alfred Nobels Allé 11
141 52 Huddinge

Alfred Nobels Allé 11
141 52 Huddinge

Hörningsnäsvägen 20
141 45 Huddinge

Sjödalstorget 5
141 47 Huddinge

Häggstavägen 20
141 32 Huddinge

Stationsvägen 27
141 40 Huddinge

Blickagången 9
141 52 Huddinge

Stuvsta Torg 4
141 40 Huddinge

Stambanevägen 81
141 43 Huddinge

Ågestavägen 1
141 37 Huddinge

Kvarntorpsgränd 3
124 73 Bandhagen

Högdalsgången 16
124 54 Bandhagen

Älvsjö Ängsväg 6
125 30 älvsjö

Harpsundsvägen 30
124 58 Bandhagen

Sjösavägen 53
124 55 Bandhagen

Serwito - 5 km
Sjösavägen 7
124 55 Bandhagen

Allt du behöver veta om catering

Viktigt vid catring event

Det är enklare! Cateringfirman gör allt arbete och du behöver bara berätta för dem hur många gäster som kommer och bestämma en meny. Planera helst in runt sex möten med dem innan eventet för att reda ut alla eventuella knutar.... Läs mer

Cateringfirma - Specialister på bröllop

En bra bröllopscateringfirma kommer att servera varm, färsk mat på utsatt tid. Något av det värsta som kan hända på bröllopet är att allt kretsar runt maten: Varm mat kan serveras kallt. Frukt, grönsaker och andra ingredienser kan vara allt annat är fä... Läs mer

Catering till affärsmöten

Många verksamheter nu för tiden ber om hjälp av andra då de utför sina projekt. Därför träffas många firmor för att diskutera olika alternativ och de frågeställningar som finns. Ett affärsmöte kan ta några timmar eller ... Läs mer

Låt en cateringfirma tillaga festmaten

Vilken meny erbjuds? Du vill ha många bra val som faller inom din budget men som också är maträtter som dina gäster kommer att älska.... Läs mer

Cateringtjänster för olika event

Att välja rätt cateringfirma för ditt nästkommande evenemang eller fest kan kännas utmanande. Det finns många saker du bör tänka på innan du gör ditt val. Det är viktigt att tänka över budget samt hur många gäster som ... Läs mer