Catering Solna till de bästa priserna

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Solna har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Rekommenderad dryck

Cateringrestauranger i Solna

2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike

Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml

Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Signalistgatan 10
169 72 Solna

Johan Olof Wallins Väg 5
171 64 Solna

Bee's Asian Catering AB
Vi är ett företag med personal som alla är invandrare från Thailand. Alla med en grundlig utbildning i det Thailändska köket, samt cateringverksamhet. Vår personal har även undervisat i Thailändsk matlagning här i Sverige.

Företagets målsättning är att föra fram det Thailändska köket samt dess traditioner. För att uppfylla målsättningen är de flesta råvarorna, som speciella grönsaker, importerade direkt från Thailand eller närliggande asiatiska länder. Välkommen!

Storgatan 52
171 52 Solna

Vårvägen 3
169 31 Solna

Björnstigen 85-89
170 73 Solna

Anderstorpsvägen 20
171 54 Solna

Algatan 3
169 32 Solna

Råsundavägen 139
169 50 Solna

Jungfrudansen 17
171 56 Solna

Banvaktsvägen 20
171 48 Solna

Kolonnvägen 24
169 70 Solna

Himlabacken 4
170 78 Solna

En värld av sinnlig mat och engagerat kök
Matsällskapet - din upplevelseleverantör med den vällagade fräscha maten som huvudingrediens. Erfarna, vänliga och professionella på all slags catering i Stockholm; bröllop, festlokaler, underhållning.
Matsällskapet + Mat = SANT

- Catering
- Bröllop
- Festlokal
- Båtcharter
- Konferens

Titta in på vår hemsida för mer information.

Östervägen 13
169 53 Solna

Tunvägen 39
170 68 Solna

Telegrafgatan 4
169 72 Solna

Solna Strandväg 98
171 54 Solna

Evenemangsgatan 11
169 79 Solna

Dalvägen 12
169 56 Solna

Solnavägen 104
169 51 Solna

Östervägen 13
169 53 Solna

Hasselstigen 4
169 38 Solna

Svetsarvägen 9
171 41 Solna

Bockholmsvägen 1
170 78 Solna

Bockholmen hav & restaurang
I Stockholms innerskärgård, endast en mysig liten utflykt med båt, bil eller cykel ifrån stadens bus, finns en idyllisk liten holme med lantligt lugn. Den heter Bockholmen.  En leende mötesplats för såväl långfärdseglare som finanskryssare från city. Alla får plats och trivs hos oss. Passionen till matlagningen kommer från rena skandinaviska smaker och minnen av mormor, samt en innovativ nyfikenhet på Fellinis Medelhav och massor av kärlek.

Anderstorpsvägen 20
171 54 Solna

Frösundaleden 2
169 70 Solna

Svetsarvägen 18
171 41 Solna

Hemvärnsgatan 9
171 54 Solna

Hagalundsgatan 19
169 66 Solna

Viktiga råd vid catering

Den perfekta cateringmenyn

Var försiktig med: Mängden mat. Har man för lite mat kan de leda till att de stora pojkarna plockar upp mat på en snabbmatskedja. För mycket å andra sidan och du slösar på mat och får massor över. Mixa: Pröva med minglande förrä... Läs mer

Att planera ett catering event

Innan du väljer cateringfirma till din bankett så är det smart att bestämma lokal först. På det viset kommer cateringfirman kunna få en bättre uppfattning om hur och var de kan arbeta. Om du behöver hyra utrustning utöver det som finns såsom tallrikar, ... Läs mer

Varför du bör anlita en cateringfirma

Det är vanligt att man hittar många bra cateringfirmor nätet, men många utav dem går inte in särskilt djupt på information om priser och tjänster till bröllop på hemsidan. Varför är det så? Jo, för att de förstår att ... Läs mer

Låt en cateringfirma tillaga festmaten

Erbjuder cateringfirman en provsmakning? Välj aldrig någonsin en cateringfirma som inte låter dig smaka på maten. Det finns mycket dåliga erfarenheter att tala om de gånger festplaneraren inte smakat på maten innan hen anställt cateringfirman.... Läs mer

Grillcatering - Perfekt för studentfesten

Kontakta alla cateringfirmorna på din lista och prata med dem på telefon. Lägg märke till hur det kommunicerar med dig. Det är viktigt att den firman du anlitar är enkel att kommunicera med. Se till att du ställer alla de rätta frågorna innan du bestä... Läs mer