Tips på meny vid catering
Steg 2: Välj menyn
Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten.
Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer
Planerar du att beställa catering till ditt event?
Att vara värd för ett stort event kan vara och kännas överväldigande, och bli en utmanande uppgift för även den mest organiserade personen. Det du först och främst måste göra för att allt ska bli enklare, är att organisera dig ... Läs mer
Planera för din cateringfirma
Innan du börjar gå igenom detaljer såsom meny eller mat, så finns det många andra oerhört viktiga faktorer att gå igenom. Först och främst, du måste ordna med och se till att det finns tillräckligt med rent vatten till all beredning och ... Läs mer
Värt att veta om lunchcatering
Bufféalternativet beaktas när platsen är rymlig eller när människor har tid att stå och köa för maten. Med detta alternativ kan gästerna välja mellan en mängd olika maträtter på buffébordet och de bestämmer själva hur mycket de ... Läs mer