Prisvärd Catering i Vellinge | Hantverksgården

Om du vill kontakta Hantverksgården så kan du se kontaktuppgifterna längre ner på sidan. Vissa cateringfirmor kan leverera mat och dryck i Skåne på flera orter. 

Varför bör jag använda mig utav en cateringfirma i Vellinge för mitt nästa event?

Det finns flera bra skäl varför ett cateringföretag kommer att avgöra om ditt nästa evenemang blir till en framgång eller ej. Vi har belyst några av de viktigaste argumenten nedan.

Restaurang med catering | Hantverksgården

Du kan njuta av din fest

Detta är en exceptionell anledning till att anlita ett cateringföretag. De gör allt arbete! Så fort tillställningen eller festen börjar, och oftast i ca 3 dagar förväg, är värden upptagen med att förbereda, organisera och att få allt klart inför det tilltänkta eventet. Vi ser det gång på gång där värden har så fullt upp med diverse saker att fixa att denne glömmer bort att själv äta och dricka. När de slutligen kan slappna av och ansluta till partyt, är de alldeles för trötta för att umgås och detta resulterar oftast att man missar nästan hela festen själv. Vi vill inte att detta ska hända dig!

 

Hantverksgården - Kontaktuppgifter

Planera för din cateringfirma

Du bör naturligtvis ha en bra kock ombord i ditt cateringteam och göra ditt bästa för att behålla hen på företaget. Utöver den mobila cateringen och eventcateringen så ser framtiden inom privat catering och buffécatering också väldigt ljus ut nu i ... Läs mer

Så planerar du cateringmenyn

Om ingen av dina gäster är så allergiska så att de inte kan vistas i samma rum som dessa produkter, se då till att du har matalternativ för dem utan dessa ingredienser. Även om ingen av dina gäster är allergiska mot något så kommer de ändå ... Läs mer

Tips på catering vid bröllop

Vad gäller angående betalningsvillkoren? Det finns egentligen ingen standard här. De flesta cateringfirmor ber om en depositionsavgift då du bokar för att garantera bokningen. Hur mycket den ligger på varierar från firma till firma. Det kan vara en förbestämd summa eller en procentdel ... Läs mer

Lunchcatering till event och konferens

Cateringfirmor tänker också på hur de ska servera. Stilen beror på vilken typ av mat som efterfrågats av kunden, samt den plats där maten ska serveras. Lunchcatering, samt catering för andra liknande tillfällen, kan serveras med gästerna sittandes vid bords eller på en buffé.... Läs mer

Hantverksgården - Kontaktuppgifter

Hantverksgården i Vellinge
Vi arrangerar för slutna sällskap såsom bröllop, födelsedagsfester, företagsfester, gourmetmiddagar samt årets alla traditionella middagar. Vi har även en festlokal.

När det gäller företag erbjuder vi lokaler lämpade för lednings-och styrelse möte, kundmöte eller prova vår dagskonferens med efterföljande matlagnings aktivitet på kvällen.

Vi hoppas på att få höra ifrån Er inom snar framtid och få äran att bjuda på vår vällagade mat och visa vårt service kunnande vid Er nästa tillställning!

Adress:
Trelleborgsvägen 5
235 35 Vellinge

Hemsida: http://www.hantverksgarden.nu
E-post:

Öppettider:
Vardagar: 08-20
Helger: 10-18

Telefonnummer: 040-42 01 13Visa