Catering till din fest
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Humlarp som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Albert Schoech, Frankrike
Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml
Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.
Mikkeller American Dream
Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%
Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.
Two N Event
Two N Event är bolaget som förärats glädjen att förvalta en av Helsingborg främsta institutioner, Restaurang Parapeten. Här hjälper vi företag och privatpersoner att anordna sina festarrangemang.
Stora ytor och fantastisk miljö gör att vi här kan ta emot cirka 500 gäster, alla under samma tak. Det är med stor glädje och entusiasm som vi placerar oss på denna fantastiska plats - Parapeten längst ut på piren - en plats i alla Helsingborgares hjärta!
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Iordningställning. Då du vet hur många gäster som ska delta, vilken budget du har, vilken plats och tid samt den bestämda menyn, så återstår iordningställningen av lokalen som sista steg i planeringen. Detta innebär att dekorera lokalen, ställa ut rätt antal ... Läs mer
Bröd förväntas rent generellt finnas på en bankett. För att få gästerna intresserade från när de sätter sig ner, se till att brödkorgen innehåller en bra variation. Servera inte bara vanliga frallor utan erbjud alla möjliga sorters bröd. ... Läs mer
Nu för tiden är det ett bekräftat faktum att catering är en mycket bra och lönsam affärsverksamhet. Men cateringverksamheten är inte så enkel till att börja med. Många gånger stöter man på problem under sina första dagar då denna affärsverksamhet ... Läs mer
Inget event är det andra likt. Därför är det viktigt att anlita en cateringfirma till grilleventet som har erfarenhet med denna typ av event. Fråga din potentiella cateringfirma hur länge de varit verksamma och vilken erfarenhet de har.... Läs mer