Catering Ladugårdsgärdet | Hitta cateringfirmor online

Hitta annorlunda Catering

Att hitta och välja rätt catering i Ladugårdsgärdet som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.

Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Food catering restauranger Ladugårdsgärdet

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Öl som passar all slags mat

Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige

Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%

En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.

Tegeluddsvägen 100
115 28 Stockholm

Tegeluddsvägen 92
115 28 Stockholm

Tegeluddsvägen 90
115 28 Stockholm

Combo - 1 km
Karlavägen 106
115 26 Stockholm

Karlavägen 100
115 26 Stockholm

Karlavägen 100
115 26 Stockholm

Museivägen 7
115 27 Stockholm

Sandhamnsgatan 1
115 40 Stockholm

Hej och hjärtligt välkommen till Gittan & co!
Anlita oss närhelst du är i behov av smakrik catering. Boka våra trevliga lokaler för att till 100% få en god stund med dina gäster. Vår grossistverksamhet vänder sig till caféer som vill ha goda bakverk.

Vår Catering passar utmärkt till:
- Möte
- Fikapaus
- Afterwork
- Bemärkelsedag
- Dop
- Disputation
- Se menyförslagen på hemsidan
 
Få levererat/ hämta hos oss och gå runt knuten till Gärdet/ Djurgården. Allt med mottot "fröjd för ögat, glad mage & god smak i munnen"

Brantingsgatan 27
115 35 Stockholm

Andra Bassängvägen 10
115 41 Stockholm

Hangövägen 29
115 41 Stockholm

Karlavägen 76
114 59 Stockholm

Karlavägen 76
114 59 Stockholm

Karlavägen 74
114 59 Stockholm

Addfood - 1 km
Styrmansgatan 41
114 54 Stockholm

Rosendalsvägen 8
115 21 Stockholm

Välkomna till Ulla Winbladh
Vår restaurang ligger vackert belägen på Djurgården i Stockholm. Vi är lika kända för vår natursköna omgivning, som för vår goda mat och trevliga atmosfär.

Kom till oss för att fira dina högtidsdagar. På vår meny kan du hitta traditionell svensk husmanskost. Vår uteservering erbjuder samma menyer som inne i matsalen. På terrassen finns ca 100 sittplatser och här är mycket populärt att sitta på sommaren. Varmt välkomna in till oss!

Café Foam - 1 km
Karlavägen 75
114 49 Stockholm

Lidingövägen 24
115 57 Stockholm

Linnégatan 39
114 47 Stockholm

Sabai Soong
Välkommen att kontakta oss för mer information!

Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Catering - Så går det till

Tips på meny vid catering

Buffé Vad: Stora matbehållare med mat och tillbehör på ett buffébord. Gästerna lägger själva upp på tallriken. När: När du vill ge dina gäster lite mer valmöjligheter i en avslappnad miljö. Mixa: Du kan lägga till plockmat till buffé... Läs mer

Viktig information innan du anlitar catering

Att vara värd för ett stort event kan vara och kännas överväldigande, och bli en utmanande uppgift för även den mest organiserade personen. Det du först och främst måste göra för att allt ska bli enklare, är att organisera dig ... Läs mer

Catering till affärsmöten

Kom ihåg hörnstenarna för catering i en bra planering: gäster, budget, plats och tid, meny och iordningställande. Om du planerat med hänsyn till dessa så kommer du med säkerhet få ett smidigt affärsmöte.... Läs mer

Viktig information till dig som tänkt anlita en bröllopscateringfirma

Se till att du har koll på hur alkoholen kommer att säljas. Vissa företag tar bara kontanter i baren vid de tillfällen som gästerna måste betala extra för drycken, exempelvis för en särskild drink eller en särskild alkohol. Vissa andra cateringfirmor ... Läs mer

Grillcatering för event och fest

Mycket kan hända under ett event som kan förlänga den beräknade tiden för eventet. Därför är det viktigt att sätta sig in i eventuella övertidskostnader innan man anlitar en cateringfirma. Förbered dig på det oväntade och planera i förvä... Läs mer