Catering Skänninge | Hitta cateringfirmor online

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Skänninge har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Drycker vi rekommenderar

Restauranger med catering i Skänninge

2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien

Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml

En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Byservice - 4 km
Södra Vallavägen 36
760 31 Edsbro

Vi är här för att ge kunden det där lilla extra som saknas i Edsbro.

God husmanskost till lunch, bensin eller diesel till bilen, biltillbehör, gasol till husvagnen eller grillen, en hyrfilm till fredagskvällen, godis och snacks och allt som hör till.

Varmt välkomna!

Edebovägen 9
763 43 Hallstavik

Uppsalavägen 15
763 30 Hallstavik

Rånäs Bruksväg 63
762 96 Rånäs

City Catering
Vi erbjuder catering till privatpersoner och företag. Vår slogan "Mat för fest och vardag" betyder att vi komponerar menyn efter ditt önskemål. Vi erbjuder bufféer, enklare rätter, trerättersmiddagar och bröllopsmiddagar. Vår ambition är att maten skall vara god, vällagad och en fröjd för ögat. Privat eller officiellt, jeans, kavaj eller smoking - City Catering klarar allt.

Vi har gedigen erfarenhet av vanliga, ovanliga, små, stora och jättestora arrangemang. Välkommen att ringa och prata med oss!

Vigelsjövägen 16
761 52 Norrtälje

Vallvägen 4
761 63 Norrtälje

Vilhelm Mobergs Gata 2
761 46 Norrtälje

Götgatan 13
761 45 Norrtälje

Anyanee Thai Restaurang & Take Away AB
Vi har Norrtäljes hetaste thai mat, kom in och testa. Vi har även take away.

Öppettider
måndag-torsdag: 10.00-21.00
freddag: 10.00-22.00
lördag:12.00-22.00
söndag: 12.00-21.00

Tullportsgatan 3
761 30 Norrtälje

Tillfällegatan 8
761 30 Norrtälje

Adamsberg 9015
762 91 Rimbo

Villagatan 23
761 40 Norrtälje

Långkärrsvägen 4
761 92 Norrtälje

TCR - 30 km
Baltora 2
761 92 Norrtälje

Spillersboda 2714
761 92 Norrtälje

Simpnäs Hamnväg 129
760 42 Björkö

Rialavägen 106
186 97 Brottby

Norra Tullportsgatan 6
742 31 östhammar

Adas kaffestuga med Dagny's 50 talshörna
Vi serverar lätta luncher och bakar alla läckerheter
i vårt eget bageri med bara de bästa råvarorna.
Vi tillverkar smörgåstårtor efter dina önskemål.
Hör gärna med oss vid nästa konferans,
företagsmöte, bröllop eller fest.
Trädgårdsserveringen har öppet under säsong.
Det beroende på väder och vind.

Välkommna!

Prästgatan 14
742 31 östhammar

Sjökrogen i Östhammar
Vår restaurang ligger i fin miljö med en fantastisk utsikt över vattnet där ni kan avnjuta god mat dag som kväll. Lunch måndag-fredag och Ala carte onsdag-lördag från 16. Afterwork med Pubmeny och fina priser i baren fredagar 16-19. Vi erbjuder även catering, kontakta oss för mer information.

Öppetider
Måndag-fredag: 10:30-14.00
Onsdag-lördag: från 16.00.

Funbo Spångtorp 15
755 97 Uppsala

Information om catering

Varför du bör anlita en cateringfirma

Efter du valt cateringfirma se till att du verifierar hela beställningslistan ända ner till vinet, för att se till att du får precis det du vill ha. Cateringfirman ska ta hand om både gästerna och brudparet under bröllopsmiddagen... Läs mer

Att planera ett catering event

Innan du väljer cateringfirma till din bankett så är det smart att bestämma lokal först. På det viset kommer cateringfirman kunna få en bättre uppfattning om hur och var de kan arbeta. Om du behöver hyra utrustning utöver det som finns såsom tallrikar, ... Läs mer

Viktigt vid catring event

Ibland är inte störst nödvändigtvis bättre. Det är inte alltid som den största och dyraste eventcateringfirman är den absolut bästa. Många av de mindre firmorna kan arbeta hårdare eftersom de har ett rykte att bygga upp. Dessutom så kan de större ... Läs mer

Planera festmat - Tillaga själv eller anlita en cateringfirma

Vad är inkluderat? Du bör veta, och till fullo förstå, vad cateringfirman kommer att tillhandahålla på eventdagen. Tar de med porslin och dukar? Är bestick och vattenkannor inkluderade? (*Notera att många gånger så tillhandahåller cateringfirman inte dessa saker, men lokalen du hyrt kanske gö... Läs mer

Grillcatering - Perfekt för studentfesten

Fråga cateringfirman om vilket maxantalet på gäster som de har serverat förut. Fråga dem innan du avslöjar hur många gäster du själv förväntar dig på ditt event. Svaret på denna fråga hjälper dig att uppskatta deras erfarenhetsnivå oavsett ... Läs mer