Så går Catering till
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Edet som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike
Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml
Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.
Weihenstephaner Kristall Weissbier, Weihenstephan, Tyskland
Systembolaget nr: 1512, 19.90 kronor, 500 ml, 5,4%
En uppfriskande veteöl som passar utmärkt till kräftor och skaldjur. Mild med mycket citrusinslag, en touch av grädde och betydande humle. Tyskar kan sin öl! Perfekt för dig som gillar en läskande och gemytlig tysköl.
Café Löven
Här hittar du frukostbuffén med gröt, bacon och ägg, hembakat bröd mm. Alla vardagar serverar vi dessutom hemlagad husmanskost till lunch. De flesta dagar har du två rätter att välja mellan, men på fredagar "lyxar" vi till det med en god kötträtt som varmrätt och därefter väntar desserten på att avnjutas.
Du kan även anlita oss vid fest eller beställa smörgåstårtor mm. Välkommen!
Öppettider
Vardagar: 08.00-15.00
Saffran & Vitlök
Vi har alltid veckans meny och veckans erbjudande. Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ samt en soppa på lunchen.
Maten lagas från grunden och efter parets filosofi att aldrig servera något de inte själva skulle vilja äta. Produkterna som används är så närproducerade som möjligt med bland annat bröd från Höje Vedugnsbageri, ost från Lillängens gårdsmejeri och varmrökt lax från Gustavalax.
Öppettider
Måndag-fredag: 11.00-18.00
Lördag: 11.00-15.00
Varmt Välkommen!
Köpmangården Restaurang
Hos oss hittar du enkel, vällagad mat från bra råvaror.
Mat i harmoni med en inbjudande miljö och service.
Vi erbjuder olika typer av mat och möjligheter.
Vi har även Köpmangårdens Skafferi, catering, take-away, matlagningskvällar, presentkort m.m
Scandic Arvika
Spahotell Scandic Arvika är en pärla vid Glasfjordens strand, beläget i centrala Arvika. Alldeles utanför hotellet ligger stadens gågata med shopping och nöjen.
Häll Restaurang & Bar
Vår lust är kött. Riktigt gott kött. Tillagat efter din vilja. För här är det din lust som regerar. Bejaka den.
Öppettider
Måndag - lördag: 18:00 - 00:00
Restaurangen ?Stefan på Statt? var mitt första steg att förverkliga mina gastronomiska idéer och drömmar med eget företag. Efter att ha drivit restaurangen i tre år, förvärvade jag Hotel & Spa Oscar Statt. Som sedan bytte namn till Scandic Arvika(januari 2011). Detta gör det mer möjligt att jobba mot en helhetsupplevelse för gästen. Både när det gäller atmosfär, välbefinnande och den gastronomiska upplevelsen.
Kils Hotell & Restaurang
I vår restaurang står vår lunchbuffeé med dagens rätt redo. Vi kan även ordna den catering som ditt företag eller festen kan behöva. I vårt hotell finner du 10 rum med sammanlagt 33 bäddar. När du övernattar hos oss bjuder vi dig på kvällsfika. Vårt kaffebord står till ert förfogande under er vistelse hos oss. Kils Hotell & Restaurang erbjuder företag och föreningar konferensmöjligheter med övernattning och måltider under samma tak.. Välkommen till Kils Hotell &restaurang.
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Sist på listan är att du ser till att du har koll på verkligheten. Din budget är största anledningen till detta, särskilt om din meny kräver särskild hantering eller förvaring. Ju mer arbete din cateringfirma måste lägga ner, och ju mer komplicerat allt ä... Läs mer
Bröd förväntas rent generellt finnas på en bankett. För att få gästerna intresserade från när de sätter sig ner, se till att brödkorgen innehåller en bra variation. Servera inte bara vanliga frallor utan erbjud alla möjliga sorters bröd. ... Läs mer
När man serverar festmiddagen som buffé, så behövs det oftast mindre serveringspersonal för att erbjuda en buffé, vilket betyder mindre personal rent generellt och som ofta betyder en lägre kostnad för cateringföretaget.... Läs mer
Planerar du ett event och vill hyra in en cateringfirma till ett grillevent för att kunna erbjuda gott grillat kött till dina gäster? Följ dessa tips så kommer du med enkelhet hitta rätt cateringfirma som anordnar grillcatering.... Läs mer