Catering Åbord | Hitta cateringfirmor online

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Åbord har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Cateringrestauranger i Åbord

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Öl som passar all slags mat

Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige

Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%

En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.

Hotell Royal - 17 km
Strandgatan 12
871 45 Härnösand

Välkommen till Hotell Royal!
Vi är ett litet familjeägt företag som driver hotell och restaurangverksamhet i den vackra kuststaden Härnösand. Hos oss kan du och din grupp bo i fräscha rum i en vacker träbyggnad från 1800-talet. I våra tre restauranger kan du äta förstklassig mat som går hem i alla stugor. Naturligtvis kan du även konferera hos oss.

Vi vill även informera våra gäster om att vi är ett hotell som EJ sänder kvinnoförnedrande filmer, varken på dagar eller nätter. Hotellet är dessutom rökfritt. Välkommen!

Storgatan 34
871 30 Härnösand

Brunnshusgatan 1
871 31 Härnösand

Boka Härnösands mest storslagna festlokal!
Sankt Petri Logen är Norrlands äldsta trärestaurang. Den invigdes redan 1871 och har förutom en väldigt stor festlokal även en park till förfogande. Vi tar emot alla sorters sällskap, från 2 personer och upp till 420 sittande gäster. Vi utgår från dina önskemål och kan hjälpa
till med hela upplägget, eller med de delar du vill ha hjälp med.
Det viktiga för oss är att tillställningen blir precis som du vill ha den!
Vi ses i Härnösands mest unika festlokal!

 

Företagsvägen 2
872 34 Kramfors

Brunnshusgatan 2
871 31 Härnösand

Skarpskyttegatan 10
871 40 Härnösand

Movägen 1
873 40 Bollstabruk

Bollsta Catering
Välkomna till Bollsta Catering och Restaurang Vallen. Här kan ni välja att njuta vår goda mat i vår trevliga restaurang eller beställa catering till festen, bröllopet, födelsedagen, firmafesten mm. Besök vår hemsida för menyförslag och prisexempel. Där hittar ni också veckans lunchmeny.

Varmt välkommen!

Öppettider
lunchserveringen Restaurang Vallen
Måndag-fredag: 11.00-13.00

Hamnvägen 3
860 35 Söråker

Köpmangatan 37
861 31 Timrå

Gesällvägen 1
857 53 Sundsvall

Norra Vägen 28
856 50 Sundsvall

Johannedalsvägen 121
856 34 Sundsvall

Restaurang Etage
Oavsett om det är konferens, företagsfest, bröllop eller en kväll med polarna så fixar vi menyn.

Välkommen önskar Lenny med personal

Verkstadsgatan 4
856 33 Sundsvall

Wretmans Vin & Matfabrik
Kerstin Wretman har drygt 20 år i branschen med både festvånings- och ala carte verksamhet.

Vi har lunchbuffé, catering, smörgåstårtor och festlokal. Öppettiderna är 9.00-14.00 med lunchbuffé och tillhörande härligt salladsbord.

Ortviksvägen 2
856 33 Sundsvall

Välkommen till Lasses Matstuga
- en lunchrestaurang och cateringfirma.

Dagligen besöker ca 400-500 gäster restaurangen för att avnjuta en god lunch. Dagligen tillreds också en mängd maträtter till olika fester, företagssammankomster mm. Lasses Matstuga har kommit att bli specialist på fest och bröllop i Sundsvallsområdet.

På sommaren kan man avnjuta maten utomhus på uteverandan. Totalt har restaurangen 120 platser vintertid och 150 platser sommartid. Välkommen!

Bjälkvägen 1
856 41 Sundsvall

Kungsvägen 17
856 40 Sundsvall

Delicerano - 55 km
Sjögatan 7
852 34 Sundsvall

Deli Norr - 55 km
Nybrogatan 5
852 31 Sundsvall

Smarta Cateringtips

Catering till olika event

Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer

Smarta tips vid catring

Ibland fakturerar cateringfirmor en serviceavgift. Detta beror oftast på vilken stil själva servering är bestämd att ha. Kostanden kan vara mindre vid en buffé men om någon står och skär kött vid den kanske den blir större. Om det är en sittning med ... Läs mer

Att planera ett catering event

När du börjar med att planera menyn försök att gå över dina idéer med chefskocken. Tala inte enbart med representanten eller den huvudansvarige för cateringfirman. Chefskocken kan råda dig om det finns några specialiteter som han eller hon kan laga särskilt ... Läs mer

Grunderna till att starta en cateringverksamhet

Nu för tiden är det ett bekräftat faktum att catering är en mycket bra och lönsam affärsverksamhet. Men cateringverksamheten är inte så enkel till att börja med. Många gånger stöter man på problem under sina första dagar då denna affärsverksamhet ... Läs mer

Planera maten till ditt event - Cateringbuffé

Att planera en buffé på eventet kan ta en hel del vikt från dina axlar. Du slipper oroa dig så mycket över att fundera ut, samt göra, en bordsplaceringskarta, eller med att anställa rätt serveringspersonal för att servera gästerna vid bordet. ... Läs mer