Företagscatering
Precis som när man ska anordna ett event så är cateringen för ett möte sällan en enkel sak. Det är mycket man måste ta hänsyn till. Saker som man måste veta är hur många gäster det är, vilken lokal, vilken mat ... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Knapasjö har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike
Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml
Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Restaurang Monark
Välkommen till Restaurang Monark i Varberg. Vi erbjuder dig varje vardag fem olika dagens lunchrätter att välja mellan. Hinner ni inte åka till oss, kommer vi gärna med maten till er!
Vid festliga sammanhang så som bröllop och födelsedagar är det alltid mycket att tänka på vid sidan av maten. Därför finns vi till hand att hjälpa till med just det som vi är allra bäst på. Den goda maten.
Öppettider
Måndag-fredag: 11.00-14.00
Hotell Nissastigen
Vi ligger på Stortorget i centrala Gislaved. Vintertid kommer busslaster med alpinlystna turister till Hestra och Isaberg medan sommaren lockar turister till bl.a. Store Mosse, möbelriket och mycket annat. Gislaved erbjuder även shopping för alla smaker.
Vi är det personliga Statshotellet där vi vill att du ska trivas som gäst, oavsett om det handlar om boende, konferenser, events eller besök i vår restaurang. Vi vill ge den service våra kunder förtjänar, nämligen den allra bästa!
En unik plats för upplevelser
En gång i tiden lokverkstad. Idag är Åhaga en helt unik anläggning för mässor, konferenser, events, konsert och show. Åhaga är på 4,500 kvm men kan avdelas i mindre salar och skepp genom elektriska avskärmningsmöjligheter. Den gamla industrikaraktären är varsamt bevarad men kompletterad med modern teknik, stort kök och nya faciliteter. Välkommen!
Carlssons Pensionat & Matsalar
Carlssons Pensionat & Matsalar slog upp portarna i april 2004. Beläget vid Weland Industri Centrum mitt emellan Gislaved och Anderstorp, 5 minuter från Scandinavian Raceway.
Vår huvudinriktning är vällagad husmanskost på vår lunchbuffè, det i kombination med konferens och boende i våra nybyggda rum, till mycket fördelaktiga priser som har blivit en stor succé. Välkomna till oss!
Precis som när man ska anordna ett event så är cateringen för ett möte sällan en enkel sak. Det är mycket man måste ta hänsyn till. Saker som man måste veta är hur många gäster det är, vilken lokal, vilken mat ... Läs mer
Du vill nog inte vänta till bröllopsdagen för att se åt vilket håll det lutar med din valda cateringfirma. Läs igenom dessa tips och använd dem då du letar efter en passande firma, och låt dem hjälpa dig att slutligen välja ... Läs mer
Catering kan antingen ske på plats eller beställas in. Om maten lagas och sedan serveras till gruppen på ett och samma ställe, så kallas det catering på plats. På detta ställe finns då ett kök där maten tillagas och läggs upp, och en nä... Läs mer
I planeringen för ditt cateringföretag bör du ta med sätt hur du kan göra ditt företag populärt hos folk. Du kan använda dig av annonser i tidningar eller visuell media som marknadsföringsverktyg tillsammans med internet.... Läs mer
Du tycker nog inte det är så kul att se att vissa av dina gästers vänner får svälta medan vissa andra gäster äter mat i överflöd. Bestäm med cateringfirman hur ni hanterar en sådan situation med att oväntade gäster dyker ... Läs mer