Så går Catering till
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Lackarebäck som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike
Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml
Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.
Mikkeller American Dream
Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%
Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.
Välkomna till Johannebar,
Mitt i hjärtat av Johanneberg!
Här serverar vi god mat och dryck i en familjär, ombonad och trevlig miljö där ni kan umgås i glada vänners lag.
På menyn; en rad möra rätter från grillen, hemmagjorda burgare samt pizza, pasta och sallad. Utöver god mat och skummande kall öl erbjuder vi våra gäster en fantastisk uteservering under perioden april - oktober.
Öppettider
Måndag-torsdag: 16.00-23.00
Fredag: 16.00-24.00
Lördag: 14.00-24.00
Söndag 14.00-22.00
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Servera ovanliga desserter för att imponera på dina gäster. De behöver inte vara onödigt dyra, se bara till att de är vackra och smakar utsökt. Detta är den sista maträtten och din chans att ge ett positivt intryck som varar, så gör det ... Läs mer
Vi har alla varit på bröllop eller event där maten har varit den stora snackisen, för helt fel anledning – och så bör det verkligen inte vara! Ibland kan det bero på kocken eller på hela cateringfirman, antigen på grund av en inspirationslös mat eller då... Läs mer
I planeringen för ditt cateringföretag bör du ta med sätt hur du kan göra ditt företag populärt hos folk. Du kan använda dig av annonser i tidningar eller visuell media som marknadsföringsverktyg tillsammans med internet.... Läs mer
Ett buffébord kommer helt säkert att få alla dina gäster mätta och glada. Med många rätter att välja mellan, samt möjligheten att ta mer en andra gång, kommer dina gäster säkerligen ha ätit sig mer än nöjda.... Läs mer