Cateringmeny - Tips och inspiration
Steg 2: Välj menyn
Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten.
Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer
Så startar du egen cateringfirma
Du bör naturligtvis ha en bra kock ombord i ditt cateringteam och göra ditt bästa för att behålla hen på företaget. Utöver den mobila cateringen och eventcateringen så ser framtiden inom privat catering och buffécatering också väldigt ljus ut nu i ... Läs mer
Catering - Så går det till
En gång i tiden så ansågs catering av mat bara vara för de rika och de som hade råd. Men detta hör till historien och nu för tiden så kan man anlita cateringfirmor för många olika tillfällen, speciellt till event med ... Läs mer
Olika typer av lunchcatering
Cateringfirmor tänker också på hur de ska servera. Stilen beror på vilken typ av mat som efterfrågats av kunden, samt den plats där maten ska serveras. Lunchcatering, samt catering för andra liknande tillfällen, kan serveras med gästerna sittandes vid bords eller på en buffé.... Läs mer