Planera för din cateringfirma
part]Planeringen av all utrustning som du behöver är av yttersta vikt. Denna utrustning kan bestå av matkantiner, olika tallrikar, skedar, glas, servetter och så vidare. Du bör också ha tillgång till matbord av bra kvalité.... Läs mer
Cateringmeny - Hur du planerar den
Troligtvis är det första svåra du kommer att stöta på hur mycket mat du behöver. Det är nu som en erfaren cateringfirma kan vara värd sin vikt i guldströsslade tryfflar. Beroende av vilken tid på dygnet eventet är planerat så kan förmodligen cateringfirman ... Läs mer
Cateringmeny - Tips och inspiration
Var försiktig så det inte blir sjabbigt: En välpresenterad god buffé med upp till 15 olika maträtter är fantastiskt. Ett trist bord med samma gamla lammkött och kalla tillbehör är inte det. Om det inte passar in på en finare restaurang så ska det inte ... Läs mer
Lunchcatering till event och konferens
Att servera gästerna sittands bör övervägas när platsen kanske känns för liten för det stora antalet gästerna. Vissa föredrar denna cateringstil eftersom maten serveras framför ögonen på dem och de tycker att det ger eventet mer klass. Men eftersom denna ... Läs mer