Catering - Så går det till
På ett förmöte får cateringfirman reda på vilken meny som kunden vill ha tillsammans hur hen vill ha den presenterad. Kunden kan ha åsikter på hur hen vill att maten ska serveras eller hur maten ska läggas upp på tallriken. Hen kan också vilja att varje ... Läs mer
Olika menyer för catering
Steg 2: Välj menyn
Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten.
Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer
Viktig information innan du anlitar catering
Att vara värd för ett stort event kan vara och kännas överväldigande, och bli en utmanande uppgift för även den mest organiserade personen. Det du först och främst måste göra för att allt ska bli enklare, är att organisera dig ... Läs mer
Erbjuder ditt företag lunchcatering?
Bufféalternativet beaktas när platsen är rymlig eller när människor har tid att stå och köa för maten. Med detta alternativ kan gästerna välja mellan en mängd olika maträtter på buffébordet och de bestämmer själva hur mycket de ... Läs mer