Planera för din cateringfirma
Nu har vi kommit till den största delen i cateringfirman, det vill säga själva menyn som du erbjuder. Det är alltid bättre att låta ansvaret i att välja menyn hamna på kunden. Medan hen väljer mellan rätterna så kan du berätta ... Läs mer
Cateringmeny - Tips och inspiration
Steg 2: Välj menyn
Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten.
Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer
När du ska anlita bröllopscatering
Fråga om alla eventuella övriga kostnader. Titta inte bara på priserna som står på menyn, utan se till att du fått en helhetsbild av totalkostnaden. Eventuella kostnader man bör fråga om är:
Hyra för dukar, servetter, tallrikar, glas och bestick
Öppningsavgifter för alkohol
... Läs mer
Smarta råd från en matleverantör inom cateringbranschen
Att använda ett cateringföretag är väldigt populärt och för en god anledning. Hur många företag har möjlighet att laga sin egen mat? Väldigt få, och förresten, i de flesta fall, tiden man lägger på uppdrag eller möten är ... Läs mer