Cateringmeny - Hur du planerar den
Vilka är dina gäster? Du vill inte servera bara skaldjur om du inte är 100 % säker på att alla gästerna älskar det lika mycket som du. Variation är nyckeln och om du snöat in på räkor, se till att din cateringfirma kan erbjuda menyalternativ som ä... Läs mer
Planera för din cateringfirma
Catering har växt under åren till en idag blomstrande näring. Den största fördelen med denna typ av verksamhet är att den kräver endast ett litet startkapital. Du kan faktiskt börja med att anställa en kock, och sedan hyra in all utrustning och personal ... Läs mer
Hur funkar Catering?
Catering kan antingen ske på plats eller beställas in. Om maten lagas och sedan serveras till gruppen på ett och samma ställe, så kallas det catering på plats. På detta ställe finns då ett kök där maten tillagas och läggs upp, och en nä... Läs mer
Catering - en kompromiss mellan tid och pengar
Det finns många sätt att kapa kostnader för ditt bröllop utan att få det att verka billigt. Den största kostnaden för ett cateringföretag är kockar och personal. Genom att minska på serveringspersonalen eller helt ta bort dem gör att du kan spara ... Läs mer