Catering till din fest
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Sutterviken har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien
Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml
En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Wikners i Persåsen med STF Hotell och Vandrarhem
Familjeägda Wikners i Persåsen, mitt i "Snilleriket" på västra sidan om Storsjön. Hotell, restaurang och vandrarhem/stugby med möjlighet för inspirerande konferenser och grupparrangemang.
Vi har även stor utställning med olika möbler och inredningsförslag. Vintertid är en skotersafari eller avkoppling i den kombinerade skid och kälkbacken riktiga höjdare! STF-boende i hotell eller som vandrarhem året runt. Välkomna!
Taste Restaurang & Catering - Rådhuset
Taste Restaurang Rådhuset finns precis bredvid receptionen på Östersunds magnifika Rådhus. Restaurangen fungerar även som café och servar framför allt de som jobbar och besöker Rådhuset. Det finns cirka 80 sittplatser.
ICA Supermarket Odenhallen
Välkommen in!
Restaurang Lime
Vi erbjuder catering till både företag och privatpersoner allt enligt era önskemål. Våra måltider är mycket omsorgsfullt tillagade av de bästa råvarorna. Maten levererar vi på uppläggningsfat färdig att ställa på bordet. Varm mat levereras i värmeskåp så att den håller sig varm tills den ska serveras. I vår cateringmeny hittar ni några av våra populära bufféer. Givetvis kan vi erbjuda andra alternativ, helt beroende på era önskemål. Disken hämtar vi på överenskommen tid efter er tillställning, så den behöver ni inte bekymra er för.
Lilla Siam
Ambitionen med Lilla siam har sedan starten varit att erbjuda en ambitiös modern restaurang med en ljus Modern Asiatisk stil, vänligt och professionellt bemötande, med en modern och varierad à la carte meny och take away hoppas vi kunna bjuda på en skön upplevelse för våra gäster. Välkomna!
Carlslunds Kök & Bar
Carlslunds Kök & Bar är en mysig liten restaurang i centrala Östersund. Våra kockar tillagar vällagad modern svensk husmanskost som passar alla. Alltid en kötträtt och en fiskrätt måndag till torsdag med en finare maträtt på fredag.
Vi åtar oss att tillaga ur vår cateringmeny till företag, privatpersoner och föreningar. Vid födelsedagar, jubileum mm. Vi har mångårig erfarenhet från evenemang med allt från den lilla festen till det stora kalaset. Kontakta oss så berättar vi mer! Välkommen!
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Catering har växt under åren till en idag blomstrande näring. Den största fördelen med denna typ av verksamhet är att den kräver endast ett litet startkapital. Du kan faktiskt börja med att anställa en kock, och sedan hyra in all utrustning och personal ... Läs mer
Se till att ni diskuterat igenom vilket arbete som personalen ska utföra på bröllopet innan du bokar ditt bröllop med cateringfirman. Om du förväntar dig att de också ska servera vin och se till att gästernas glas alltid är fulla, eller göra nå... Läs mer
När man serverar festmiddagen som buffé, så behövs det oftast mindre serveringspersonal för att erbjuda en buffé, vilket betyder mindre personal rent generellt och som ofta betyder en lägre kostnad för cateringföretaget.... Läs mer
Om du ska ha ett formellt event så kan du kanske välja Frankrike som tema, och till och med avsluta eventet med några läckra och eleganta desserter. Men om du ska ha ett mindre formellt event så passar Grekland bra som tema, eller Italien och Mexiko. Tala ... Läs mer