Catering Bäcklösen | Hitta cateringfirmor online
Boka annorlunda Catering
För att underlätta vid valet att anlita catering i Bäcklösen har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
Rekommenderad dryck
2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike
Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml
Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.
Veteöl till kräftkalaset
Weihenstephaner Kristall Weissbier, Weihenstephan, Tyskland
Systembolaget nr: 1512, 19.90 kronor, 500 ml, 5,4%
En uppfriskande veteöl som passar utmärkt till kräftor och skaldjur. Mild med mycket citrusinslag, en touch av grädde och betydande humle. Tyskar kan sin öl! Perfekt för dig som gillar en läskande och gemytlig tysköl.
Järnvägsesplanaden 11
815 38 Tierp
Stora Gatan 33
819 66 Lövstabruk
Gävlevägen 58
814 41 Skutskär
Harnäsgatan 3
814 92 Skutskär
Viksta Fagerdal 322
743 73 Björklinge
Utmarksvägen 10
802 91 Gävle
Vinddraget 22
802 77 Gävle
Utmarksvägen 15
802 91 Gävle
Skolgången 20
802 57 Gävle
Staffansgatan 5
802 82 Gävle
Nedre Åkargatan 67
802 51 Gävle
Välkommen till restaurang Två Kockar, Vi håller till i Komvux lokaler på Nedre åkargatan. Där bedriver vi daglig lunchservering samt fest- och cateringverksamhet sedan 2002.
Gör som många andra kom och besök oss!
/Kent och Pärlan med personal
Öppettider
Lunchserveringen
Måndag-fredag: 11.00-13.00
Café
Måndag-fredag: 08.00-15.30
Södra Stapeltorgsgatan 16
802 53 Gävle
Lantmäterigatan 2
802 64 Gävle
Södra Skeppsbron 26
802 84 Gävle
Kyrkogatan 14
803 20 Gävle
Södra Skeppsbron 13
802 84 Gävle
Drottninggatan 4
803 20 Gävle
Första Magasinsgatan 3
803 10 Gävle
Drottninggatan 9
803 20 Gävle
Norra Stapeltorgsgatan 11
803 20 Gävle
Beställ catering till nästa företagsevent
Plats och tid. Att hålla till på en bra plats är väldigt viktigt då många av dina förväntade gäster kanske inte kan komma om du väljer ett ställe som ligger för långt från deras arbetsplatser. Då det gäller ... Läs mer
Tips på god cateringmeny
Vilka är dina gäster? Du vill inte servera bara skaldjur om du inte är 100 % säker på att alla gästerna älskar det lika mycket som du. Variation är nyckeln och om du snöat in på räkor, se till att din cateringfirma kan erbjuda menyalternativ som ä... Läs mer
Så startar du egen cateringfirma
Ibland så är frukost, lunch och middag inkluderat i ditt cateringuppdrag, och dessa är de man alltid tjänar mest pengar på. Så se till att du arbetar med dessa uppdrag extra noggrant. Tänk över vilka slags menyer som kan tönkas passa och räkna ut marginalen per ... Läs mer
Starta egen cateringverksamhet - Så gör du!
Eftersom ett bröllop är ett glädjefyllt event med mycket underhållning, och då maten är en stor del av denna glädje, så kan en bra utförd bröllopsservice lyfta ditt rykte ordentligt på bara en enda dag. Du kan också nischa dig som en specialiserad brö... Läs mer
En cateringbuffé till festen - Därför bör du servera buffémat
Att planera en buffé på eventet kan ta en hel del vikt från dina axlar. Du slipper oroa dig så mycket över att fundera ut, samt göra, en bordsplaceringskarta, eller med att anställa rätt serveringspersonal för att servera gästerna vid bordet. ... Läs mer