Catering Nordmaling | Billiga cateringföretag nära Dig

Annorlunda catering och teman

Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Nordmaling som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Drycker vi rekommenderar

Restauranger med catering i Nordmaling

2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien

Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml

En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Riksvägen 12
914 33 Nordmaling

Levar Hotell
Boka hotellrum eller Er konferens hos oss!

Välkommen att ringa oss eller besök vår hemsida för mer info.

Olofsfors 101
914 91 Nordmaling

Strandvägen 39
914 41 Rundvik

Blåsåsen 2
896 31 Husum

Folkets hus Husumgården
Vi erbjuder konferens- och festlokaler för alla tillfällen i lugn och trivsam miljö.Vi har tekniken och erfarenheten- tillsammans arrangerar vi en minnesvärd konferens. Bio/teaterlokal med teleskopläktare och konferensrum från 12 till 310 personer.

Fullt utrustat restaurangkök - vi anordnar maten eller ni hyr köket och lagar själva. Hotell och restaurang med fullständiga rättigheter. Välkommen!

Kasamark 308
905 86 Umeå

Skolgatan 4
891 33 örnsköldsvik

Östra Järnvägsgatan 20
911 32 Vännäs

Vegagatan 1
911 31 Vännäs

Välkommen till Hotel Vännäs
Familjehotell med personlig prägel och vikten är lagd på en god à la carte. Mysig uteservering, relaxrum med bastu och jacuzzi. Du kan även avnjuta något från restaurangen framför vår storbildstv. Närhet till tempererat bad.

Vi ser fram emot att ta hand om dig och din familj på vårt hotell!

Storgatan 1
916 31 Bjurholm

Brännland 35
905 92 Umeå

Välkommen till Brännlands Wärdshus!
På vardagar har vi lunchservering och på helger à la carte och fika.
Förutom servering erbjuder vi även helhetslösningar för catering samt festmenyer och bröllopsarrangemang. På vår hemsida hittar du information om oss och våra erbjudanden. Önskar du något speciellt - ring oss!

Öppettider
Måndag-Fredag 11:00-14:00
Fredag 16:00-18:00 (Take Away)
Lördag 13.00-21:00
Söndag 13.00-18:00

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Välkommen till Restaurang Travaren!
Ät Lunch på stallbacken Umåker och passa på att se Travhästar i träning!

Vårt hjärta klappar för husmanskost, god, rejäl och lagad från grunden. Vi använder bara de bästa råvarorna och gör allt för att ge lunchen det där lilla extra, bland annat i form av hem kokad sylt och nybakt bröd.

Veckans meny hittar du på hemsidan. Kom in till oss och upplev husmanskost som den ska smaka!

Västra Norrfors 110
905 93 Umeå

Umedalsallén 15
903 64 Umeå

Norra Obbolavägen 131
904 22 Umeå

Välkommen till Times Kitchen
Efter fem år i Umeå Arena & fyra år i Bowlinghallen parallellt med restaurangen på Umeå Golfklubb styr vi nu kosan åter tillbaka till Teg (Flottaren Företagsby). I nya fräscha lokaler som erbjuder fantastiskt fina konferens möjligheter med senaste teknisk utrustning & som tidigare - mat i toppklass!

Lunch, catering, festvåning och konferens är vårt gebit. Om ni inte provat något av detta, hoppas vi att ni gör det.
Vi lovar att göra vårt yttersta för att överträffa Era förväntningar!

Varmt Välkomna!
Jerker med personal

Industrivägen 28
901 30 Umeå

Sagami - 47 km
Storgatan 43
903 26 Umeå

En äkta japansk restaurang med äkta japanska smaker, Umeås enda äkta japanska restaurang!

Med stor omsorg tillagar våra japanska kockar rätter på färska råvaror av bästa kvalitet från främst lokala leverantörer samt Japan och Asian. Hos oss kan du njuta av kvalitets sushi och andra japanska maträtter i avslappnade miljö. Vi har också take away som du kan ta hem, enkelt och gott!

Öppettider
Tisdag-torsdag: 11.00-21.00
Fredag: 11.00-22.00
Lördag: 12.00-22.00

Tegelbruksvägen 7
907 42 Umeå

Lillåvägen 11
904 26 Umeå

Annas Fest & Mat
Vi är festvana, festglada, festfixare som ordnar alla typer av fester och allt som hör festen till. Firmafester, happening och event, julbord, disputation, bröllop, födelsedagsfest, temafest... - ja alla fester du kan tänka dig.

Stor eller liten budget spelar ingen roll, detgår alltid att ordna en lyckad fest.

God mat, generösa portioner, bra service och rätt pris.

Ni är varmt välkommna!
Hälsar Anna

Lillåvägen 11
904 26 Umeå

Smarta Cateringtips

Catering för företag

Precis som när man ska anordna ett event så är cateringen för ett möte sällan en enkel sak. Det är mycket man måste ta hänsyn till. Saker som man måste veta är hur många gäster det är, vilken lokal, vilken mat ... Läs mer

Catering till din fest

Det är av största vikt att maten som förbereds av cateringfirman är säker, av hög kvalité och är fri från farliga bakterier. Det finns många cateringfirmor som under historiens gång blivit kända p.g.a. de rättliga åtgärder som tagits ... Läs mer

Att planera sin cateringmeny

Troligtvis är det första svåra du kommer att stöta på hur mycket mat du behöver. Det är nu som en erfaren cateringfirma kan vara värd sin vikt i guldströsslade tryfflar. Beroende av vilken tid på dygnet eventet är planerat så kan förmodligen cateringfirman ... Läs mer

Starta egen cateringverksamhet - Så gör du!

Den första gruppen av cateringtjänster är den mobila cateringen och den andra det som vi brukar kalla eventcatering. Av dessa två är den sistnämna mest populär och även mest lönsam för cateringfirmans ägare.... Läs mer

Därför är en cateringbuffé ett bra alternativ till ditt event

Om du vill ha catering men har en begränsad budget så kan ett buffébord vara din lösning. Att beställa mat i större kvantiteter kan minska kostnaden hos cateringfirman samt se till att ingen av dina gäster går hem hungriga.... Läs mer