Företagscatering
Kom ihåg hörnstenarna för catering i en bra planering: gäster, budget, plats och tid, meny och iordningställande. Om du planerat med hänsyn till dessa så kommer du med säkerhet få ett smidigt affärsmöte.... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Specksta har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Albert Schoech, Frankrike
Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml
Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Boka Härnösands mest storslagna festlokal!
Sankt Petri Logen är Norrlands äldsta trärestaurang. Den invigdes redan 1871 och har förutom en väldigt stor festlokal även en park till förfogande. Vi tar emot alla sorters sällskap, från 2 personer och upp till 420 sittande gäster. Vi utgår från dina önskemål och kan hjälpa
till med hela upplägget, eller med de delar du vill ha hjälp med.
Det viktiga för oss är att tillställningen blir precis som du vill ha den!
Vi ses i Härnösands mest unika festlokal!
Välkommen till Hotell Royal!
Vi är ett litet familjeägt företag som driver hotell och restaurangverksamhet i den vackra kuststaden Härnösand. Hos oss kan du och din grupp bo i fräscha rum i en vacker träbyggnad från 1800-talet. I våra tre restauranger kan du äta förstklassig mat som går hem i alla stugor. Naturligtvis kan du även konferera hos oss.
Vi vill även informera våra gäster om att vi är ett hotell som EJ sänder kvinnoförnedrande filmer, varken på dagar eller nätter. Hotellet är dessutom rökfritt. Välkommen!
Restaurang Etage
Oavsett om det är konferens, företagsfest, bröllop eller en kväll med polarna så fixar vi menyn.
Välkommen önskar Lenny med personal
Wretmans Vin & Matfabrik
Kerstin Wretman har drygt 20 år i branschen med både festvånings- och ala carte verksamhet.
Vi har lunchbuffé, catering, smörgåstårtor och festlokal. Öppettiderna är 9.00-14.00 med lunchbuffé och tillhörande härligt salladsbord.
Välkommen till Lasses Matstuga
- en lunchrestaurang och cateringfirma.
Dagligen besöker ca 400-500 gäster restaurangen för att avnjuta en god lunch. Dagligen tillreds också en mängd maträtter till olika fester, företagssammankomster mm. Lasses Matstuga har kommit att bli specialist på fest och bröllop i Sundsvallsområdet.
På sommaren kan man avnjuta maten utomhus på uteverandan. Totalt har restaurangen 120 platser vintertid och 150 platser sommartid. Välkommen!
POs Catering och Storkök AB
POs Storkök jobbar för att med hög service tillgodose era behov av begagnad restaurang- och storköksutrustning
Vi säljer, köper och värderar hela eller delar av restaurangkök. Vi har en mångårig erfarenhet av branschen och våra kunder är framför allt restauranger, storkök och livsmedelsindustri.
Alla maskiner är genomgångna och testkörda av erfaren servicetekniker. Levererar till hela Sverige i samarbete med DSV och Posten.
Kontakta oss för en lösning som passar er.
Kom ihåg hörnstenarna för catering i en bra planering: gäster, budget, plats och tid, meny och iordningställande. Om du planerat med hänsyn till dessa så kommer du med säkerhet få ett smidigt affärsmöte.... Läs mer
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
När man arbetar med en cateringfirma så kan det vara bra att underdriva budgeten lite så du har lite andrum om du måste ändra i menyn eller lägga till gäster. De flesta event som använder sig av cateringfirmor kostar oftast mer i slutändan än ... Läs mer
Ryktet på cateringmarknaden är ofta grunden till vilket antal cateringuppdrag man får. Eftersom man från början inte har något rykte kan det vara svårt att få sina första uppdrag. Det är därför vi i denna artikel kommer att diskutera proceduren av att ... Läs mer
Buffécatering är fantastiskt bra för stora fester som är lite mer avslappnade och enkla. När man erbjuder buffé kan gästerna servera sig själva av det som cateringfirman har tillagat, och också när de vill. Har man istället serveringspersonal blir tjänsten lite mer ... Läs mer