Catering Romakloster | Billiga cateringföretag nära Dig

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Romakloster har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Drycker vi rekommenderar

Restauranger med catering i Romakloster

2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien

Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml

En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.

Öl som passar all slags mat

Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige

Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%

En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.

Trädgårdsgatan 335
621 54 Visby

Langs Väg 4
621 50 Visby

Söderväg 6
621 58 Visby

Södra Murgatan 53
621 57 Visby

Frimis Visby - 16 km
Repslagaregränd 1
621 57 Visby

Matmuren AB - 16 km
Repslagaregränd 1
621 57 Visby

Matmuren
Vi arbetar med Mat & Nöjen på Gotland och driver fyra restauranger samt en omfattande catering- och eventverksamhet till företag och privatpersoner. Matmuren erbjuder catering, ordnar temafester, genomför bröllop, skapar mässor, konferenser, mingel och mycket mer.

Vår specialitet är att erbjuda en totallösning med lokal, möbler, dekorationer, mat & dryck samt underhållning efter era önskemål och vi har kapacitet att ta emot allt från små till mycket stora grupper.

Kontakta oss och se vad vi kan erbjuda!

Torngränd 15
621 56 Visby

Björngränd 15
621 57 Visby

Hästgatan 19
621 56 Visby

S:T Hansplan 2
621 56 Visby

Beyrouth - 16 km
S:T Hansgatan 15
621 56 Visby

Skeppsbron 1
621 57 Visby

Restaurang Sjumastaren med 250 platser har precis slagit upp sin nya servering. Njut av pizza, grillat och fisk vägg i vägg med Fängelset! Du kan boka mat till konferensen/festen som du har på fängelset.
 
Under sommarperioden har vi öppet alla dagar i veckan övriga året på begäran genom att ringa.

Skeppsbron 8
621 57 Visby

Donners Plats 3
621 57 Visby

Södra Kyrkogatan 20
621 56 Visby

Hamngatan 3
621 57 Visby

Strandgatan 26
621 56 Visby

Värdshuset Lindgården
Värdshuset Lindgården är ett värdshus i gamla Visby med ett erkänt kök med inriktning på gotländska råvaror. Förutom vårt kök kan vi erbjuda två festvåningar och en av Sveriges vackraste trägårdsserveringar. Naturligtvis har vi fullständiga rättigheter och en riklig vinlista, med många direktimporterade viner.

Vi har även ett hotell med 16 bäddar och alla bekvämligheter; egen parkering. Besök vår hemsida för mer information samt öppettider! Välkommen!

Lummelundsväg 7
621 40 Visby

Sanda Stora Varbos 840
623 79 Klintehamn

Catering - En guide

Olika menyer för catering

Var försiktig med: Att underskatta denna lösning är lätt. Man måste lägga upp på tallrikar och sedan plocka in dem, samt byta ut dem efter varje rätt. Uppläggningsfaten är ofta väldigt tunga såsom serveringsbesticken. Denna metod kräver absolut mest av ... Läs mer

Så startar du egen cateringfirma

En bra idé är att inleda ett samarbete med en verksamhet som har och hyr ut utrustning som behövs då man arbetar med catering. Då allt detta är organiserat dela då in din personal och dela sedan upp ansvaret.... Läs mer

Cateringfirma - Specialister på bröllop

Se till att ni diskuterat igenom vilket arbete som personalen ska utföra på bröllopet innan du bokar ditt bröllop med cateringfirman. Om du förväntar dig att de också ska servera vin och se till att gästernas glas alltid är fulla, eller göra nå... Läs mer

Så startar du din egen cateringverksamhet hemma

Att hitta rätt kock till cateringföretaget bör vara din första prioritet. Därtill så bör du själv, och din cateringpersonal, alltid vara artiga och ödmjuka i kontakten med gäster oavsett vilket event du arbetar på. Lycka till med din verksamhet och vi hoppas ... Läs mer

Cateringtjänster som erbjuds av cateringfirmorna

Cateringfirmorna som erbjuder eventcatering kan delas in i två olika grupper. Det finns de som erbjuder cateringmat i bufféform och sedan de som erbjuder särskilt utvald mat som serveras på tallrik av serveringspersonal.... Läs mer