Så går Catering till
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Tuthult som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Albert Schoech, Frankrike
Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml
Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Vår strävan och vårt mål är ett riktigt bra hotell som vi och alla i Osby kan vara stolta över. Hotellet skall andas samma livskvalitet som det är att bo i Osby. Livskvalitet för oss är bl.a. inga köer, gratis parkering, närhet till allt, trygghet, god och genuin mat och dryck, personlig service, personliga kontakter, mänsklig värme, vacker och orörd natur.
Välkomna!
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
När du börjar med att planera menyn försök att gå över dina idéer med chefskocken. Tala inte enbart med representanten eller den huvudansvarige för cateringfirman. Chefskocken kan råda dig om det finns några specialiteter som han eller hon kan laga särskilt ... Läs mer
Se till att cateringfirman har alla tillstånd och är professionellt licenserade att hantera mat. Även fast detta kanske inte garanterar att maten är god, då bör det i alla fall garantera att maten är säker.... Läs mer
En sittande middag är generellt sett det minst flexibla valet för festmat, samt kräver mer utrustning och serveringspersonal så att gästerna kan bli serverade samtidigt. Läs mer nedan om andra typer av serveringar som en cateringfirma ofta kan utföra.... Läs mer
Mycket kan hända under ett event som kan förlänga den beräknade tiden för eventet. Därför är det viktigt att sätta sig in i eventuella övertidskostnader innan man anlitar en cateringfirma. Förbered dig på det oväntade och planera i förvä... Läs mer