Catering Örebro till de bästa priserna

Hitta annorlunda Catering

Att hitta och välja rätt catering i Örebro som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.

Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Cateringrestauranger i Örebro

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Rudbecksgatan 7
702 11 örebro

Meza
Välkommen till ett Libanesiskt kök med tonvikt på den välkända och mycket populära ?meza? . Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp . Det betyder ungefär att man umgås , mysa , äta , småplocka och att ha det allmänt trevligt över en bit god mat.

Vid många festtillfällen blir maten både samtalsämne och höjdpunkt. Tillsammans med oss är du säker på att lyckas. Vi har erfarenhet från de mest varierande uppdrag, festmiddagar, öppningar, bröllop, grillbufféer i skogen eller småskaliga luncher i personalrummet.

 

Stubbengatan 2
703 44 örebro

Drottninggatan 42
702 22 örebro

Bistagatan 8
702 27 örebro

Västhagagatan 3
703 46 örebro

Rudbecksgatan 7
702 11 örebro

Sveavägen 2
702 14 örebro

Kungsgatan 1
702 11 örebro

Välkomna till Amano
Amano är en liten Italiensk restaurang med stora ambitioner att tillfredställa era önskemål, för så väl fest som representation. Med en vällagad avsmakningsmeny eller något från vår ala cárte hoppas vi på att göra er kväll speciell. Ur vårt omfångsrika vinsortiment hjälper vi er med glädje att finna bra kombinationer och smaker som passar era sinnen. Vi tycker att den totala upplevelsen är det viktigaste, och den hoppas vi att du får du hos oss.

Öppettider
Måndag-lördag: 18.00 - Sent

Engelbrektsgatan 8
702 12 örebro

East West
- Sushi, Grill, Lounge

Njut av sushi, sashimi och asiatiskt inspirerade grillrätter. Prova vår familjebryggda öl eller avnjut en sakedrink i loungen. Vi är ingen traditionell japansk restaurang - vårt koncept är East West, öst möter väst. Ni hittar oss på Engelbrektsgatan 8, mitt emot slottet i centrala Örebro.

Välkommen!

Klostergatan 37
703 61 örebro

Diedens Allé 10
703 45 örebro

Drottninggatan 19
702 10 örebro

Järnvägsgatan 20
703 62 örebro

Nastagatan 13
702 27 örebro

Bistagatan 8
702 27 örebro

Bettorpsgatan 10
703 69 örebro

Beväringsgatan 12
703 65 örebro

Storgatan 13
703 61 örebro

Trädgårdsgatan 8
702 12 örebro

Fakultetsgatan 1
702 81 örebro

Klostergatan 23
703 61 örebro

Stortorget 16
702 11 örebro

Drottninggatan 27
702 22 örebro

Rudbecksgatan 52
702 23 örebro

4e våningen
Vi har rätt koncept - en nyckelhålsmärkt restaurang i ett unikt och exklusivt utförande.
Vi har rätt miljö - högt över stan med nya perspektiv på idrott, mat och hälsa.
Vi har rätt inramning med högklassig underhållning utanför fönstret och bästa möjliga restaurang- och konferensmiljö innanför.
Vi har rätt personal - kunniga, tillmötesgående med fingertoppskänsla och eld.

Allt om catering

Catring - Smarta tips

Anställ dem i god tid innan. Många av de riktigt bra cateringfirmorna kan vara bokade ett år framåt och kommer vilja ha tre till sex månaders förberedelsetid för att kunna ordna cateringen till ditt event ordentligt. Därför bör du börja ... Läs mer

Tips på god cateringmeny

En klassisk räkfrossa kanske inte går hand i hand med en köttfärslimpa eller ostburgare. Din cateringfirma borde kunna erbjuda läckra rätter med olika huvudingredienser och smaker för att komplettera din välplanerade meny.... Läs mer

Företagscatering

Kom ihåg hörnstenarna för catering i en bra planering: gäster, budget, plats och tid, meny och iordningställande. Om du planerat med hänsyn till dessa så kommer du med säkerhet få ett smidigt affärsmöte.... Läs mer

Festplanering - Vilken festmat ska välja?

Bara för att en cateringfirma fungerar utmärkt på ett särskilt event är det inte säkert att de kommer fungera lika bra på ditt. Ett exempel på detta är då man anlitar en cateringfirma för ett stort antal gäster som egentligen kanske bara ha erfarenhet ... Läs mer

Därför är en cateringbuffé ett bra alternativ till ditt event

Prata igenom dina budgetbegränsningar med din cateringfirma och fundera ut det bästa sättet att utfodra dina gäster utan att spendera för mycket pengar. Pastabaserade maträtter och brödkorgar är ett bra sätt att få gästerna mätta, samt dessutom mycket billigare än ... Läs mer