Catering till företagslunch
Plats och tid. Att hålla till på en bra plats är väldigt viktigt då många av dina förväntade gäster kanske inte kan komma om du väljer ett ställe som ligger för långt från deras arbetsplatser. Då det gäller ... Läs mer
Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Ållebråta som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Albert Schoech, Frankrike
Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml
Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Restaurang Å-Caféet
Mitt i Söderköping mellan Storån och Göta kanal ligger vi. Huset har renoverats nyligen och fått ett helt nytt kök. Samtidigt handikappanpassades huset med bl. a. en ramp vid entrén. Restaurangen har en stor à la carte-meny och erbjuder många kött, fisk och vegetariska rätter.
Under sommarhalvåret är uteserveringen i den stora trädgården öppen. Här serveras lunch, à la carte och fika. På kvällarna serveras helstekt lamm och gris direkt från utegrillen. Väl mött!
Åtvidabergs Hotell & Restaurang
Restaurangen drivs av Collins Logi & Gastronomi, med Thomas Collin och Nils-Erik Elf Svensson som ägare. Vår inriktning är husmanskost med hög kvalitet.
I våra lokaler finns stora möjligheter, skall du ha fest eller konferens? Ordna gästerna så ordnar vi resten! Vi har möjlighet att ordna konferens för upp till ca 50 personer.
Är du på resande fot och behöver ett bra och prisvärt boende? I våra nyrenoverade hotellrum kommer du inte att längta hem. Läs mer på vår hemsida.
Fiskmagasinet i Norrköping
Välkommen till en gourmetupplevelse utöver det vanliga med färska delikatesser från havet. Fiskmagasinet har blivit Norrköpings förstaval när det gäller fisk och skaldjursrätter. I vår butik med egen restaurang kommer såväl hemmakocken som uteätaren att få sina gourmetbehov mättade.
Då vi på Fiskmagasinet endast jobbar med färska råvaror reserverar vi oss för tillgång och priser.
Smaklig måltid!
Plats och tid. Att hålla till på en bra plats är väldigt viktigt då många av dina förväntade gäster kanske inte kan komma om du väljer ett ställe som ligger för långt från deras arbetsplatser. Då det gäller ... Läs mer
Sista ändringsdatum. När är sista dagen för att göra ändringar i meny och antal gäster? De flesta cateringfirmor ber om en slutgiltig information 72 timmar innan själva eventet. Då måste du kunna ge dem ett garanterat antal av gäster.... Läs mer
Det är av största vikt att maten som förbereds av cateringfirman är säker, av hög kvalité och är fri från farliga bakterier. Det finns många cateringfirmor som under historiens gång blivit kända p.g.a. de rättliga åtgärder som tagits ... Läs mer
Den första gruppen av cateringtjänster är den mobila cateringen och den andra det som vi brukar kalla eventcatering. Av dessa två är den sistnämna mest populär och även mest lönsam för cateringfirmans ägare.... Läs mer
Har man buffé så uppmuntrar det gästerna, tvärtemot som vid en sittande middag, att hoppa mellan borden och börja mingla med varandra. Du behöver inte bekymra dig om att göra en bordsplaceringslista eftersom gästerna gärna flyttar emellan vänner och familj på egen ... Läs mer