Att planera sin cateringmeny
Om du exempelvis ska ha en eftermiddagssoaré gillar dina gäster förmodligen lite matigare snittar och en intressant cocktailbar. Men, ett kvällsevent eller lunchevent kräver oftast en måltid som innebär en menyplanering med många olika rätter, cocktails och dessert.... Läs mer
Catering till din fest
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Att planera ett catering event
När du börjar med att planera menyn försök att gå över dina idéer med chefskocken. Tala inte enbart med representanten eller den huvudansvarige för cateringfirman. Chefskocken kan råda dig om det finns några specialiteter som han eller hon kan laga särskilt ... Läs mer
Catering - en kompromiss mellan tid och pengar
Med det sagt, så finns det ingen genväg runt catering för ett företagsevent. Jag kan föreställa mig hur kontorspersonalen försöker förbereda sin egen grillkväll, eller tillaga en gourmémiddag för hundratals kolleger. Det är bara orealistiskt.... Läs mer