Catering Nya Kungshult till de bästa priserna

Annorlunda catering och teman

Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Nya Kungshult som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Drycker vi rekommenderar

Restauranger med catering i Nya Kungshult

2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien

Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml

En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Flogatan 12
254 54 Helsingborg

Berga Allé 1
254 52 Helsingborg

La Pizza - 1 km
Hjälmshultsgatan 21
254 41 Helsingborg

La Pizza
Kan pizza vara något annat än skräpmat? Ja, absolut. Med tunna, frasiga degar, färska råvaror och en hel del kärlek kan pizzor bli både näringsriktiga och goda. Faktiskt så goda att vi kallar våra för Gourmetpizzor.

Du kan välja mellan 30 olika pizzor med allt från parmaskinka till tigerräkor. Nu bakar vi även med dinkelmjöl.

På vår hemsida kan du titta på vår meny. Sen är det bara att ringa och beställa!

Välkomna!

Muskötgatan 1
254 66 Helsingborg

Kastellgatan 9
254 66 Helsingborg

Drottninggatan 124
252 22 Helsingborg

Bonasera Bonasera
Välkomna till vår italienska ristorante och pizzeria. Vi erbjuder meny, avhämtning, pizza och catering. Läs om vår meny på hemsidan och boka gärna ett bord. Väl mött!

Öppettider
Måndag-söndag: 18.00-24.00

Persgatan 56
252 22 Helsingborg

Drottninggatan 35
252 21 Helsingborg

Bara Vara - 2 km
Fågelsångsgatan 2
252 20 Helsingborg

Ålgränden 5
252 20 Helsingborg

Hjärtligt välkommen till Ålgrändens Fisk!
Hos oss handlar ni färska delicatesser direkt från havet. Självklart ger vi er gärna råd för tillagning av våra råvaror. Vi har även ett stort sortiment av egna specialiteter.
 
Vårt motto är "bästa råvaror till lägsta pris". Nöjda kunder i mer än 20 år borgar för detta! Hoppas du är en av dessa.
 
Gör ett besök så hjälper vi dig gärna...
 
Öppettider
Måndag-fredag 09.00-18.00
Lördag: 09.00-14.00

Kajpromenaden 16
252 67 Helsingborg

Florettgatan 24
254 67 Helsingborg

Välkommen till restaurang SMAK Lunch & Catering
Ring oss om ni önskar boka bord för lunch, gärna dagen innan för att vara säkra på att få plats. Dagens lunch finns även för avhämtning, 77 kr. Ring innan så vi kan förbereda avhämtningen till dig så att du sparar tid.

Vi är experter på catering!
Varje år levererar vi ca 10 bröllop och ca 200 cateringar. Vi erbjuder catering till både privatpersoner & företag alla dagar i veckan med säsongbetonade bufféer, festmenyer, smörgåstårtor m.m. Vi kan även komponera bufféer efter era önskemål.

Varmt välkomna önskar personalen på SMAK!

Lagmark - 2 km
Sundstorget 3
252 21 Helsingborg

Kolmätaregränden 8
252 20 Helsingborg

Kolmätaregränden 8
252 20 Helsingborg

Rådhustorget 12
252 21 Helsingborg

Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Välkommen till Dunker Bar & Matsalar
Hos oss kan du avnjuta en middag i fantastisk miljö, anordna konferens och fest. Eller varför inte fira din lyckligaste dag hos oss, bröllopsdagen. Vi kan ordna allt från mat till fotograf och musik.

Mer information hittar du på vår hemsida. Du är också välkommen att ringa. 

Södra Storgatan 3
252 23 Helsingborg

Bengtsons Ost
Vi finns till för er som verkligen tycker om ost och som vill ha ett större och bättre utbud än det som finns färdigpackat i den vanliga livsmedelsbutiken. Hos oss får du alltid provsmaka innan du köper. Dessutom får du råd om vilken ost som passar till vad, hur du ska servera osten och vilka tillbehör som smakar bäst. Det doftar underbart i butiken och vi kan lova att man blir sugen på ost när man står och tittar runt bland det gyllene sortimentet av våra ostar.

Kungsgatan 1030
252 21 Helsingborg

Stortorget 8-12
252 23 Helsingborg

Allt om catering

Så planerar du cateringmenyn

För att kunna ro i land detta med säkerhet, se till att dina gäster helgar den utsatta OSA tiden, då detta ger dig ett exakt antal. Så fort du fått reda på hur många gäster som kommer, se till att du också lägger ... Läs mer

Så går Catering till

En gång i tiden så ansågs catering av mat bara vara för de rika och de som hade råd. Men detta hör till historien och nu för tiden så kan man anlita cateringfirmor för många olika tillfällen, speciellt till event med ... Läs mer

Planerar du att beställa catering till ditt event?

Det första du måste fundera över är vilken sorts bankett du vill anordna. Om det är ett bröllop så är middagen oftast av den mer formella typen. Ett affärsmöte, en prisutdelningsgala eller en diplommiddag är också av samma sort och kräver en mer formell ... Läs mer

Festplanering - Vilken festmat ska välja?

Cateringfirman har en väldigt viktig roll i festplaneringsprocessen, och att välja en bra cateringfirma är a och o för att se till att festmaten blir omhändertagen på rätt sätt. Det första du bör veta är att cateringfirmor i regel kan erbjuda olika ... Läs mer

Vilka olika cateringtjänster kan en cateringfirma erbjuda?

Vad är catering och vad innebär det? Catering är en affärsverksamhet som erbjuder mattjänster på avlägsna platser. Tjänsten gör det enkelt för arrangören att njuta av evenemanget och slippa lämna det för att hämta mat eller för hen ... Läs mer