Att planera sin cateringmeny
Om du exempelvis ska ha en eftermiddagssoaré gillar dina gäster förmodligen lite matigare snittar och en intressant cocktailbar. Men, ett kvällsevent eller lunchevent kräver oftast en måltid som innebär en menyplanering med många olika rätter, cocktails och dessert.... Läs mer
Olika menyer för catering
Steg 2: Välj menyn
Variation är a och o. Oavsett om det är snittar, buffé eller tallriksuppläggning så är det bra att kunna erbjuda gästerna så mycket variation som möjligt gällande både protein och resten av maten.
Skaldjur, lamm, anka, kyckling, kalv – använd ... Läs mer
Företagscatering
Kom ihåg hörnstenarna för catering i en bra planering: gäster, budget, plats och tid, meny och iordningställande. Om du planerat med hänsyn till dessa så kommer du med säkerhet få ett smidigt affärsmöte.... Läs mer
Värt att veta om lunchcatering
Cateringfirmor tänker också på hur de ska servera. Stilen beror på vilken typ av mat som efterfrågats av kunden, samt den plats där maten ska serveras. Lunchcatering, samt catering för andra liknande tillfällen, kan serveras med gästerna sittandes vid bords eller på en buffé.... Läs mer