Att välja meny vid catering
Tapas stilen
Vad: Små bufféer på varje bord och gästerna delar på maten upplagd på större fat som sätts direkt på bordet.
När: När du vill få till en gemensamhet eller familjekänsla. Detta bryter isen bra för gäster som aldrig trä... Läs mer
Catering till affärsmöten
Iordningställning. Då du vet hur många gäster som ska delta, vilken budget du har, vilken plats och tid samt den bestämda menyn, så återstår iordningställningen av lokalen som sista steg i planeringen. Detta innebär att dekorera lokalen, ställa ut rätt antal ... Läs mer
Cateringmeny för olika event
Okej nybörjare, här är din chans att glänsa. För oavsett om du står som värd för ditt första stora event och planerar dess meny, eller om du går igenom alla små detaljer inför din bröllopsmiddag, så är chansen stor ... Läs mer
Erbjuder ditt företag lunchcatering?
Bufféalternativet beaktas när platsen är rymlig eller när människor har tid att stå och köa för maten. Med detta alternativ kan gästerna välja mellan en mängd olika maträtter på buffébordet och de bestämmer själva hur mycket de ... Läs mer