Catering Fårösund | Hitta cateringfirmor online

Hitta annorlunda Catering

Att hitta och välja rätt catering i Fårösund som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.

Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Food catering restauranger Fårösund

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Öl som passar all slags mat

Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige

Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%

En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.

Fårö Vinor 3882
624 67 Fårö

Maven - 16 km
Kappelshamn Flenvikevägen 59
624 55 Lärbro

Själsö Bullbergs Backe 4
622 76 Visby

Lummelundsväg 7
621 40 Visby

Södra Kyrkogatan 20
621 56 Visby

Torngränd 15
621 56 Visby

Södra Murgatan 53
621 57 Visby

Hästgatan 19
621 56 Visby

Frimis Visby - 51 km
Repslagaregränd 1
621 57 Visby

Matmuren AB - 51 km
Repslagaregränd 1
621 57 Visby

Matmuren
Vi arbetar med Mat & Nöjen på Gotland och driver fyra restauranger samt en omfattande catering- och eventverksamhet till företag och privatpersoner. Matmuren erbjuder catering, ordnar temafester, genomför bröllop, skapar mässor, konferenser, mingel och mycket mer.

Vår specialitet är att erbjuda en totallösning med lokal, möbler, dekorationer, mat & dryck samt underhållning efter era önskemål och vi har kapacitet att ta emot allt från små till mycket stora grupper.

Kontakta oss och se vad vi kan erbjuda!

Strandgatan 26
621 56 Visby

Värdshuset Lindgården
Värdshuset Lindgården är ett värdshus i gamla Visby med ett erkänt kök med inriktning på gotländska råvaror. Förutom vårt kök kan vi erbjuda två festvåningar och en av Sveriges vackraste trägårdsserveringar. Naturligtvis har vi fullständiga rättigheter och en riklig vinlista, med många direktimporterade viner.

Vi har även ett hotell med 16 bäddar och alla bekvämligheter; egen parkering. Besök vår hemsida för mer information samt öppettider! Välkommen!

Beyrouth - 52 km
S:T Hansgatan 15
621 56 Visby

S:T Hansplan 2
621 56 Visby

Donners Plats 3
621 57 Visby

Hamngatan 3
621 57 Visby

Trädgårdsgatan 335
621 54 Visby

Björngränd 15
621 57 Visby

Skeppsbron 8
621 57 Visby

Söderväg 6
621 58 Visby

Skeppsbron 1
621 57 Visby

Restaurang Sjumastaren med 250 platser har precis slagit upp sin nya servering. Njut av pizza, grillat och fisk vägg i vägg med Fängelset! Du kan boka mat till konferensen/festen som du har på fängelset.
 
Under sommarperioden har vi öppet alla dagar i veckan övriga året på begäran genom att ringa.

Allt om catering

Hur funkar Catering?

En gång i tiden så ansågs catering av mat bara vara för de rika och de som hade råd. Men detta hör till historien och nu för tiden så kan man anlita cateringfirmor för många olika tillfällen, speciellt till event med ... Läs mer

Varför du bör anlita en cateringfirma

Se till att ni diskuterat igenom vilket arbete som personalen ska utföra på bröllopet innan du bokar ditt bröllop med cateringfirman. Om du förväntar dig att de också ska servera vin och se till att gästernas glas alltid är fulla, eller göra nå... Läs mer

13 bra tips vid catring

Här är några fler saker du bör överväga: Gillar du inte vad du ser på menyn? Fråga cateringfirman om de kan skapa en skräddarsydd meny för dig baserad på din smak och budget. Kom ihåg att de flesta cateringfirmor tar betalt per ... Läs mer

Låt en cateringfirma tillaga festmaten

Vad är inkluderat? Du bör veta, och till fullo förstå, vad cateringfirman kommer att tillhandahålla på eventdagen. Tar de med porslin och dukar? Är bestick och vattenkannor inkluderade? (*Notera att många gånger så tillhandahåller cateringfirman inte dessa saker, men lokalen du hyrt kanske gö... Läs mer

Vad är catering och vad innebär det?

Cateringtjänster som erbjuder lunchlådor är extremt populära på arbetsplatser med många anställda likväl som på skolor. Lunchlådor är oftast billiga och de kräver ingen serveringspersonal för att servera maten eller städpersonal för att städa upp efter måltiden.... Läs mer