Catering Billesholm | Billiga cateringföretag nära Dig

Hitta annorlunda Catering

Att hitta och välja rätt catering i Billesholm som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.

Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Food catering restauranger Billesholm

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Promenaden 6
267 73 Billesholm

Allégatan 6
267 75 Ekeby

Skånegatan 6
267 33 Bjuv

Bjuvsleden 14
253 56 Mörarp

Dragaregatan 5
265 75 Hyllinge

Mörarpsvägen 14
253 53 Påarp

Backen Catering
Vi bygger små som stora fester med allt ifrån endast maten till uppträdandet, personal, dukning, inbjudningar, mm. Vår specialitet är bufféer. Luncher 55 kronor, inklusive dryck. Endast avhämtning.

Borgvägen 8
253 42 Vallåkra

Womanpower Catering
Välkommen!
Vi på Womanpower Catering gör allt vi kan för att festen ska bli ditt livs upplevelse.
 
Vi kan hjälpa dig att fixa mycket utöver själva maten. Efter alla år i branschen vet vi hur och var det mesta kan ordnas!
 
Kika gärna in på vår hemsida för att se vad vi erbjuder.
 
Än en gång Välkommen!

Bruksgatan 29
264 33 Klippan

Långebergavägen 190
256 69 Helsingborg

Skäralid 747
264 53 Ljungbyhed

Lastgatan 15
254 64 Helsingborg

Östanvindsgatan 11
254 75 ödåkra

Torrlösa 2751
268 90 Svalöv

Two N Event - 17 km
Karbingatan 14
254 67 Helsingborg

Two N Event
Two N Event är bolaget som förärats glädjen att förvalta en av Helsingborg främsta institutioner, Restaurang Parapeten. Här hjälper vi företag och privatpersoner att anordna sina festarrangemang.

Stora ytor och fantastisk miljö gör att vi här kan ta emot cirka 500 gäster, alla under samma tak. Det är med stor glädje och entusiasm som vi placerar oss på denna fantastiska plats - Parapeten längst ut på piren - en plats i alla Helsingborgares hjärta!

Karbingatan 14
254 67 Helsingborg

Landskronavägen 11
252 32 Helsingborg

Florettgatan 24
254 67 Helsingborg

Välkommen till restaurang SMAK Lunch & Catering
Ring oss om ni önskar boka bord för lunch, gärna dagen innan för att vara säkra på att få plats. Dagens lunch finns även för avhämtning, 77 kr. Ring innan så vi kan förbereda avhämtningen till dig så att du sparar tid.

Vi är experter på catering!
Varje år levererar vi ca 10 bröllop och ca 200 cateringar. Vi erbjuder catering till både privatpersoner & företag alla dagar i veckan med säsongbetonade bufféer, festmenyer, smörgåstårtor m.m. Vi kan även komponera bufféer efter era önskemål.

Varmt välkomna önskar personalen på SMAK!

Rosenhällsvägen 40
261 92 Härslöv

Landskronavägen 1
252 32 Helsingborg

Allt om catering

Hur funkar Catering?

En buffé föredras ofta av många kunder så cateringfirman måste kunna anpassa planeringen även till detta. Under kvällen ska cateringfirman se till att gästerna får det så bekvämt som möjligt. Om det inte finns några stora bord att tillgå för ... Läs mer

Information gällande catering

Det första du måste fundera över är vilken sorts bankett du vill anordna. Om det är ett bröllop så är middagen oftast av den mer formella typen. Ett affärsmöte, en prisutdelningsgala eller en diplommiddag är också av samma sort och kräver en mer formell ... Läs mer

Tips på catering vid bröllop

Fråga cateringföretaget om de har några andra event planerade den dagen. Det idealiska vore om ditt bröllop var deras enda åtagande den helgen så att du kan få all uppmärksamhet själv medan ni planerar eventet.... Läs mer

Om du funderar på att anlita en bröllopscateringfirma - Läs detta!

Om du funderar på att anlita ett cateringföretag så hjälper det att tänka på vissa saker för att se till att cateringfirman du anställer kommer att kunna möta alla dina behov vid bröllopet. En bra bröllopsmiddag är en som alla njuter av ... Läs mer

Cateringtjänster för olika event

Cateringfirmorna som erbjuder eventcatering kan delas in i två olika grupper. Det finns de som erbjuder cateringmat i bufféform och sedan de som erbjuder särskilt utvald mat som serveras på tallrik av serveringspersonal.... Läs mer