Catering Degerfors | Hitta cateringfirmor online

Hitta annorlunda Catering

Att hitta och välja rätt catering i Degerfors som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.

Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Drycker vi rekommenderar

Restauranger med catering i Degerfors

2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien

Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml

En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.

Öl som passar all slags mat

Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige

Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%

En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.

Åsas kök - 17 km
Rödåsel 99
922 67 Tavelsjö

Bergnäs 105
922 91 Vindeln

Vegagatan 1
911 31 Vännäs

Välkommen till Hotel Vännäs
Familjehotell med personlig prägel och vikten är lagd på en god à la carte. Mysig uteservering, relaxrum med bastu och jacuzzi. Du kan även avnjuta något från restaurangen framför vår storbildstv. Närhet till tempererat bad.

Vi ser fram emot att ta hand om dig och din familj på vårt hotell!

Östra Järnvägsgatan 20
911 32 Vännäs

Kyrkvägen 1
916 95 örträsk

Västra Norrfors 110
905 93 Umeå

Storgatan 1
916 31 Bjurholm

Brännland 35
905 92 Umeå

Välkommen till Brännlands Wärdshus!
På vardagar har vi lunchservering och på helger à la carte och fika.
Förutom servering erbjuder vi även helhetslösningar för catering samt festmenyer och bröllopsarrangemang. På vår hemsida hittar du information om oss och våra erbjudanden. Önskar du något speciellt - ring oss!

Öppettider
Måndag-Fredag 11:00-14:00
Fredag 16:00-18:00 (Take Away)
Lördag 13.00-21:00
Söndag 13.00-18:00

Matro - 45 km
Kabelvägen 12
901 33 Umeå

Umedalsallén 15
903 64 Umeå

Kontaktvägen 1
901 33 Umeå

Terminalbaren, AB
Vi är ett familjeföretag som älskar att laga god mat till våra stamgäster som kommer till
oss dagligen. Vår catering är erkänt god, vi levererar för upp till 400 gäster.

Våra buffér är ofta internationella eftersom vi har erfarenhet och utbildning i det Thailändska,
indonesiska, cajun, italienska och franska köket. Naturligtvis serverar vi våra norrländska
specialiteter också. Disputationer, examen, affärsmiddagar, bröllop, födelsedagar, personalfester ordnar vi åt Er!

Industrivägen 28
901 30 Umeå

Industrivägen 10
901 30 Umeå

Välkommen till Mammas Restaurang
Mammas Restaurang är som de flesta mammor - vi lagar god mat och vill att du har det bra. Hos Mammas har vi både husmanskost, pizza, grillat och catering.

Skall du ha fest? Ha din fest hos oss så får du hyra hela lokalen inklusive personal helt GRATIS! Vi har upp till 120 sittplatser. Du kan också ha fest hemma och beställa mat från vår goda cateringmeny.

Välkommen!

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Välkommen till Restaurang Travaren!
Ät Lunch på stallbacken Umåker och passa på att se Travhästar i träning!

Vårt hjärta klappar för husmanskost, god, rejäl och lagad från grunden. Vi använder bara de bästa råvarorna och gör allt för att ge lunchen det där lilla extra, bland annat i form av hem kokad sylt och nybakt bröd.

Veckans meny hittar du på hemsidan. Kom in till oss och upplev husmanskost som den ska smaka!

Evys - 48 km
Formvägen 5
906 21 Umeå

Kasamark 308
905 86 Umeå

Norrvägen 30
903 46 Umeå

Umestan Företagspark 4
903 47 Umeå

Officersmässen i 20 AB
Messen har alltid fungerat som en naturlig samlingsplats för att uppmärksamma viktiga händelser. Den ger lite extra värdig inramning åt födelsedagar, bröllop, dop, examen, jubiléer, begravningar mm. Även till arrangemang i syfte att bevara intressegemenskap, representation och affärsluncher och catering.

Det kan vara allt mellan kaffekalas och bal med levande musik och ljus i kristallkronorna. Messföreståndare bistår gärna med tips och idéer. Välkommen in på hemsidan för att läsa mer om vår historik.

Björnvägen 15
906 40 Umeå

Välkommen till Restaurang Bowlinghallen
För god och inspirerande mat i en trevlig och mysig miljö är Restaurang Bowlinghallen det självklara valet.Vi erbjuder klassiskt traditionell matlagning. Lunch serveras veckans alla dagar, hamburgare, skrovmål, samt middag att avnjuta från vår välkomponerade a la carte. Låt oss ta hand om maten till ert kalas, bröllop, studentfirande eller kick-off!

Välj ur vår cateringmeny eller kom med egna förslag.
Tillsammans planerar vi era företagsevent, kick-off samt konferenser.  Vi har även catering med utkörning inom Umeå stad.

Allt om catering

Cateringfirma - Specialister på bröllop

Det är vanligt att man hittar många bra cateringfirmor nätet, men många utav dem går inte in särskilt djupt på information om priser och tjänster till bröllop på hemsidan. Varför är det så? Jo, för att de förstår att ... Läs mer

Smarta tips vid catring

Ibland fakturerar cateringfirmor en serviceavgift. Detta beror oftast på vilken stil själva servering är bestämd att ha. Kostanden kan vara mindre vid en buffé men om någon står och skär kött vid den kanske den blir större. Om det är en sittning med ... Läs mer

Att planera sin cateringmeny

Vilka är dina gäster? Du vill inte servera bara skaldjur om du inte är 100 % säker på att alla gästerna älskar det lika mycket som du. Variation är nyckeln och om du snöat in på räkor, se till att din cateringfirma kan erbjuda menyalternativ som ä... Läs mer

Om du funderar på att anlita en bröllopscateringfirma - Läs detta!

Det hjälper att veta hur långt cateringfirman är från lokalen för bröllopet. Det finns ett antal olika cateringfirmor runt i större städer i Sverige. Det finns också gott om bröllopslokaler runt om i speciellt Stockholm, Göteborg och Malmö. Därför ... Läs mer

En cateringbuffé till festen - Därför bör du servera buffémat

Om du vill ha catering men har en begränsad budget så kan ett buffébord vara din lösning. Att beställa mat i större kvantiteter kan minska kostnaden hos cateringfirman samt se till att ingen av dina gäster går hem hungriga.... Läs mer