Catering till företagslunch
Precis som när man ska anordna ett event så är cateringen för ett möte sällan en enkel sak. Det är mycket man måste ta hänsyn till. Saker som man måste veta är hur många gäster det är, vilken lokal, vilken mat ... Läs mer
Att hitta och välja rätt catering i Osebol som passar Dig inför ett event är ett mycket viktigt beslut. Vi hjälper dig med detta! Det är absolut nödvändigt att välja rätt cateringföretag oavsett om det handlar om en liten privat tillställning/event eller ett stort för ett företag. Se över vilken typ av mat och menyer i oilka prisklasser olika matleverantörer kan erbjuda. Passar maten till ditt events tema? Ofta kan du få tips och ideér från cateringfirman gällande populära menyer samt till vilket tema de passar samt vad som är bäst för säsongen.
Cateringbranschen är utbredd med ett stort antal cateringfirmor på marknaden. Vi hjälper dig att hitta bra och billig catering som gör det lättare för dig att göra din läxa i förväg och fatta ett genomtänkt beslut för att garantera att ditt event blir framgångsrikt.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Casal di Serra Classico Superiore, Italien
Systembolaget nr: 12419, 79 kronor, 750 ml
En gammal favorit som alltid uppskattas och som fått högt betyg. Är välbalanserad trots stora volymer. Mogna päron, citrus och jäst samsas med tropiska frukter. Den fräscha syran samt kryddiga eftersmaken kommer från verdicchio druvan. Passar bra till grillade grönsaker och fisk. Kombinera med en god sås med färska örter i.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Café Löven
Här hittar du frukostbuffén med gröt, bacon och ägg, hembakat bröd mm. Alla vardagar serverar vi dessutom hemlagad husmanskost till lunch. De flesta dagar har du två rätter att välja mellan, men på fredagar "lyxar" vi till det med en god kötträtt som varmrätt och därefter väntar desserten på att avnjutas.
Du kan även anlita oss vid fest eller beställa smörgåstårtor mm. Välkommen!
Öppettider
Vardagar: 08.00-15.00
Saffran & Vitlök
Vi har alltid veckans meny och veckans erbjudande. Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ samt en soppa på lunchen.
Maten lagas från grunden och efter parets filosofi att aldrig servera något de inte själva skulle vilja äta. Produkterna som används är så närproducerade som möjligt med bland annat bröd från Höje Vedugnsbageri, ost från Lillängens gårdsmejeri och varmrökt lax från Gustavalax.
Öppettider
Måndag-fredag: 11.00-18.00
Lördag: 11.00-15.00
Varmt Välkommen!
Köpmangården Restaurang
Hos oss hittar du enkel, vällagad mat från bra råvaror.
Mat i harmoni med en inbjudande miljö och service.
Vi erbjuder olika typer av mat och möjligheter.
Vi har även Köpmangårdens Skafferi, catering, take-away, matlagningskvällar, presentkort m.m
Gunnarsgården
- nära till det mesta i Sälen!
Här kan du hyra stugboende centralt vid Sälfjällstorget. Gunnarsgården ägs och drivs av makarna Ingalill Tranberg och Bengt Andersson sedan år 2005. Båda har cirka 20 års erfarenhet inom hotell och restaurangbranschen. Ingalill och Bengt erbjuder sina gäster både lyxmiddagar och skidkurser.
Läs mer om Gunnarsgården på webben. Välkommen att ringa för mer information och bokning!
Scandic Arvika
Spahotell Scandic Arvika är en pärla vid Glasfjordens strand, beläget i centrala Arvika. Alldeles utanför hotellet ligger stadens gågata med shopping och nöjen.
Häll Restaurang & Bar
Vår lust är kött. Riktigt gott kött. Tillagat efter din vilja. För här är det din lust som regerar. Bejaka den.
Öppettider
Måndag - lördag: 18:00 - 00:00
Restaurangen ?Stefan på Statt? var mitt första steg att förverkliga mina gastronomiska idéer och drömmar med eget företag. Efter att ha drivit restaurangen i tre år, förvärvade jag Hotel & Spa Oscar Statt. Som sedan bytte namn till Scandic Arvika(januari 2011). Detta gör det mer möjligt att jobba mot en helhetsupplevelse för gästen. Både när det gäller atmosfär, välbefinnande och den gastronomiska upplevelsen.
Precis som när man ska anordna ett event så är cateringen för ett möte sällan en enkel sak. Det är mycket man måste ta hänsyn till. Saker som man måste veta är hur många gäster det är, vilken lokal, vilken mat ... Läs mer
Många gånger dock så kan du tappa hela din deposition eller måsta betala ännu mer om du avbokar mindre än 30 dagar innan eventet. Det är alltid en bra sak att läsa det finstilta i kontraktet för att i förhand veta vad som gä... Läs mer
Ett annat bra cateringtips till en bankett är att servera mindre portioner men flera olika rätter. Genom att göra detta så kan man se till att gästerna inte blir för mätta och att de förblir intresserade av maten. Fokus på presentationen av maten gö... Läs mer
När man serverar festmiddagen som buffé, så behövs det oftast mindre serveringspersonal för att erbjuda en buffé, vilket betyder mindre personal rent generellt och som ofta betyder en lägre kostnad för cateringföretaget.... Läs mer
ven fast antalet år ett cateringföretag har varit verksamma inte nödvändigtvis indikerar hur kvalitén på deras service är, så kan det i alla fall ge dig ett hum om vilka du har med att göra och vad du kan förvänta dig. Fråga ä... Läs mer