Catering Hissjön till de bästa priserna

Boka annorlunda Catering

För att underlätta vid valet att anlita catering i Hissjön har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.

Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.

Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.

Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.

Dryck som passar till festligheter

Restauranger med catering i Hissjön

2013 Albert Schoech, Frankrike

Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml

Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.

Ljus lageröl till sommarfesten

Mikkeller American Dream

Systembolaget nr: 1246, 19.90 kronor, 330 ml, 4.6%

Wow! Denna ljusa lager öl är väldigt sammansatt och välgjord. Att ölet har en lagom alkoholhalt gör den ännu attraktivare vid en tillställning där man inte vill att gästerna tappar koncentrationen. Fruktig karaktär där en tydligt märkbar beska samsas med citrusfrukter med brödtoner och inslag av fräscha aprikoser.

Västra Norrfors 110
905 93 Umeå

Brännland 35
905 92 Umeå

Välkommen till Brännlands Wärdshus!
På vardagar har vi lunchservering och på helger à la carte och fika.
Förutom servering erbjuder vi även helhetslösningar för catering samt festmenyer och bröllopsarrangemang. På vår hemsida hittar du information om oss och våra erbjudanden. Önskar du något speciellt - ring oss!

Öppettider
Måndag-Fredag 11:00-14:00
Fredag 16:00-18:00 (Take Away)
Lördag 13.00-21:00
Söndag 13.00-18:00

Matro - 9 km
Kabelvägen 12
901 33 Umeå

Kontaktvägen 1
901 33 Umeå

Terminalbaren, AB
Vi är ett familjeföretag som älskar att laga god mat till våra stamgäster som kommer till
oss dagligen. Vår catering är erkänt god, vi levererar för upp till 400 gäster.

Våra buffér är ofta internationella eftersom vi har erfarenhet och utbildning i det Thailändska,
indonesiska, cajun, italienska och franska köket. Naturligtvis serverar vi våra norrländska
specialiteter också. Disputationer, examen, affärsmiddagar, bröllop, födelsedagar, personalfester ordnar vi åt Er!

Umedalsallén 15
903 64 Umeå

Industrivägen 28
901 30 Umeå

Industrivägen 10
901 30 Umeå

Välkommen till Mammas Restaurang
Mammas Restaurang är som de flesta mammor - vi lagar god mat och vill att du har det bra. Hos Mammas har vi både husmanskost, pizza, grillat och catering.

Skall du ha fest? Ha din fest hos oss så får du hyra hela lokalen inklusive personal helt GRATIS! Vi har upp till 120 sittplatser. Du kan också ha fest hemma och beställa mat från vår goda cateringmeny.

Välkommen!

Evys - 12 km
Formvägen 5
906 21 Umeå

Norrvägen 30
903 46 Umeå

Umestan Företagspark 4
903 47 Umeå

Officersmässen i 20 AB
Messen har alltid fungerat som en naturlig samlingsplats för att uppmärksamma viktiga händelser. Den ger lite extra värdig inramning åt födelsedagar, bröllop, dop, examen, jubiléer, begravningar mm. Även till arrangemang i syfte att bevara intressegemenskap, representation och affärsluncher och catering.

Det kan vara allt mellan kaffekalas och bal med levande musik och ljus i kristallkronorna. Messföreståndare bistår gärna med tips och idéer. Välkommen in på hemsidan för att läsa mer om vår historik.

Björnvägen 15
906 40 Umeå

Välkommen till Restaurang Bowlinghallen
För god och inspirerande mat i en trevlig och mysig miljö är Restaurang Bowlinghallen det självklara valet.Vi erbjuder klassiskt traditionell matlagning. Lunch serveras veckans alla dagar, hamburgare, skrovmål, samt middag att avnjuta från vår välkomponerade a la carte. Låt oss ta hand om maten till ert kalas, bröllop, studentfirande eller kick-off!

Välj ur vår cateringmeny eller kom med egna förslag.
Tillsammans planerar vi era företagsevent, kick-off samt konferenser.  Vi har även catering med utkörning inom Umeå stad.

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Travbanevägen 50
904 40 Röbäck

Välkommen till Restaurang Travaren!
Ät Lunch på stallbacken Umåker och passa på att se Travhästar i träning!

Vårt hjärta klappar för husmanskost, god, rejäl och lagad från grunden. Vi använder bara de bästa råvarorna och gör allt för att ge lunchen det där lilla extra, bland annat i form av hem kokad sylt och nybakt bröd.

Veckans meny hittar du på hemsidan. Kom in till oss och upplev husmanskost som den ska smaka!

Subway - 13 km
Rådhusesplanaden 17
903 28 Umeå

Sagami - 13 km
Storgatan 43
903 26 Umeå

En äkta japansk restaurang med äkta japanska smaker, Umeås enda äkta japanska restaurang!

Med stor omsorg tillagar våra japanska kockar rätter på färska råvaror av bästa kvalitet från främst lokala leverantörer samt Japan och Asian. Hos oss kan du njuta av kvalitets sushi och andra japanska maträtter i avslappnade miljö. Vi har också take away som du kan ta hem, enkelt och gott!

Öppettider
Tisdag-torsdag: 11.00-21.00
Fredag: 11.00-22.00
Lördag: 12.00-22.00

Allstar - 13 km
Kungsgatan 50
903 26 Umeå

DUÅ - 13 km
Storgatan 44
903 26 Umeå

Storgatan 44
903 26 Umeå

tapas bar deli & vinotek
Välkommen in till tapas bar deli & vinotek. Här kan du äta, ta med, handla hem från vår deli, beställa hela menyer till festen, bara ta en öl eller dricka vin ur Umeås enda vinotek.

Hos oss på tapas kan du känna dig som hemma. Vi har 45 platser så du kan ta med dig alla dina vänner, om dom inte redan är här förstås. Vi rekommenderar att ni ringer och bokar bord. Om vi inte har plats på minuten tar du något i baren under tiden.
Välkommen!

Operaplan 22
903 29 Umeå

Mejeriköket - 13 km
Mejerivägen 2
906 22 Umeå

Catering - Så går det till

Cateringmeny för olika event

Troligtvis är det första svåra du kommer att stöta på hur mycket mat du behöver. Det är nu som en erfaren cateringfirma kan vara värd sin vikt i guldströsslade tryfflar. Beroende av vilken tid på dygnet eventet är planerat så kan förmodligen cateringfirman ... Läs mer

Den perfekta cateringmenyn

Sittning Vad: En klassisk middag som intas sittandes med flera individuella vackert upplagda maträtter. När: När du vill ha en formell middag. Även om formaten ovan alla är fantastiska, så kan man säga att detta, om det utförs rätt, är det som blir den ... Läs mer

Cateringfirma - Specialister på bröllop

En bra bröllopscateringfirma kommer att servera varm, färsk mat på utsatt tid. Något av det värsta som kan hända på bröllopet är att allt kretsar runt maten: Varm mat kan serveras kallt. Frukt, grönsaker och andra ingredienser kan vara allt annat är fä... Läs mer

Planera fest - Bra festmat till ditt event

En festmiddag i bufféform är oftast det bästa alternativet för de gäster som har särskilda matrestriktioner. En middag i bufféform erbjuder mer flexibilitet och låter även de gäster som inte är mätta ta igen.... Läs mer

Cateringtjänster för olika event

De flesta cateringfirmor erbjuder tjänster som alla faller under eventkategorin. Det är vanligt att cateringfirmor erbjuder tjänster anpassade för bröllop, affärsmöten, fester, banketter och för alla andra liknande event som du kan tänka dig. Eventcatering är den populäraste cateringtjänsten som ... Läs mer