Så går Catering till
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Nedre Stubbersbo har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Château du Cléray Muscadet Sèvre et Maine sur Lie, Frankrike
Systembolaget nr: 2185, 69 kronor, 750 ml
Ett utmärkt budgetvin med inslag av mandarin, färska örter och ostronskal. Ett lättsamt vin med klassisk strama. Passar perfekt till lättare fiskrätter och skaldjur. Törstsläckande friskt, fräscht vitt vin för sommartider med en härlig syra.
Weihenstephaner Kristall Weissbier, Weihenstephan, Tyskland
Systembolaget nr: 1512, 19.90 kronor, 500 ml, 5,4%
En uppfriskande veteöl som passar utmärkt till kräftor och skaldjur. Mild med mycket citrusinslag, en touch av grädde och betydande humle. Tyskar kan sin öl! Perfekt för dig som gillar en läskande och gemytlig tysköl.
Dala Disk AB
Vi är ett företag med lång erfarenhet och mycket kompetens inom restaurangdisk. Vi hjälper er att nå bästa resultat vad gäller ekonomi och hygien vid valet av diskutrustning och rengöringsmedel.
Läs mer på hemsidan och välkommen att ta kontakt med oss!
Välkommen till Festmakarna i Borlänge
Festmakarna jobbar med svenskt klassisk husmanskost samt catering.
Restaurangen har öppet Måndag ? Fredag 07.00-16.00, Lunch Måndag ? Fredag mellan 08.00-14.00
Cateringen har öppet alla dagar.
I restaurangen serveras även enklare a la carté.
Om lokalen är liten så är det bäst att ta bort alla stolar och servera maten nära en vägg. Arrangera buffébordet så att det går att ta tallrikar och mat från båda håll. En fin dekoration kan ställas på mitten av ... Läs mer
Denna lista är anpassningsbar till alla möjliga cateringmenyer och format, för bröllop och speciella tillfällen, om så på en restaurang, i en hyrd lokal, i ett partytält, hemma hos någon annan eller hos dig själv. Steg 1: Välj format Fyra-fem timmar passerar ... Läs mer
Många verksamheter nu för tiden ber om hjälp av andra då de utför sina projekt. Därför träffas många firmor för att diskutera olika alternativ och de frågeställningar som finns. Ett affärsmöte kan ta några timmar eller ... Läs mer
Ryktet på cateringmarknaden är ofta grunden till vilket antal cateringuppdrag man får. Eftersom man från början inte har något rykte kan det vara svårt att få sina första uppdrag. Det är därför vi i denna artikel kommer att diskutera proceduren av att ... Läs mer
Det finns många fördelar med ett buffébord på ett större event. Du kan hålla dig inom din budget även fast dina gäster kan äta så mycket som de orkar. Du kan också se till att dina gäster får avnjuta en avslappnad och ... Läs mer