Catering för företag
Precis som när man ska anordna ett event så är cateringen för ett möte sällan en enkel sak. Det är mycket man måste ta hänsyn till. Saker som man måste veta är hur många gäster det är, vilken lokal, vilken mat ... Läs mer
För att underlätta vid valet att anlita catering i Hassela har vi listat en del punkter som är viktiga att tänka på innan du väljer catering.
Nummer ett: Kan cateringfirman erbjuda ett antal olika menyalternativ? Framförallt, har de menyer på den typ av mat du planerat att servera på ditt event? Se på företagets hemsida där du ofta kan hitta mera detaljerade menyer och få tips och inspiration. Kontakta annars din matleverantör och fråga om du kan få denna information mejlad eller faxad till dig.
Nummer två: Vilken typ av tillställning ska du anordna? Är det för företag eller är tillställningen privat, litet eller stort, enkelt eller formellt, inomhus eller utomhus? Kontrollera och säkerställ att den catering du anlitar kan hantera den typ av tillställning du har planerat för. Dubbelkolla även att cateringfirman är tillgängliga på det önskade datumet.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Albert Schoech, Frankrike
Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml
Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
En kontakt, många möjligheter
Kostnadsfritt når ni Sundsvallsregionens hela utbud av lokaler, aktiviteter, nöjen och annat för en lyckad konferens. Vi samarbetar med flertalet partners över tre län för att tillgodose era behov. Här finns allt från lilla stugan vid havet till stora mäss- och kongresshallar.
Aktiviteter och upplevelser är viktiga inslag och här är vår meny svårslagen. Vi erbjuder även fullständig deltagarhantering vid större evenemang. Ni ger oss önskemålen, vi gör jobbet!
Mitt Gastronomi Utbildningar AB
Vihar som affärsidé att det ska vara enkelt att äta hälsosamt och vi arbetardagligen med flera stora företag i Sundsvall där vi levererar deras luncher ochmiddagar. Vi ansvarar också för personalmatsalar och i våras öppnade vi vårbutik nere på Storgatan, där vi utöver våra matlådor, också säljer ost ochdelikatesser.
Vår filosofi är att all vår mat skall lagas från grunden, utan onödigatillsatser. I våra kök tillreder vi allt ifrån traditionell Dagens rätt tillsallader och LCHF-rätter. Vi arbetar även med catering av olika typer avbufféer till fest och vardag.
SushiHouse
SushiHouse, en Japansk restaurang mitt i centrala Sundsvall, erbjuder stora färska sushibitar till ett konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder även Catering. Beställ via E-post eller telefon.
Välkommen att avnjuta en smakupplevelse utöver det vanliga i avslappnande och lättillgänglig miljö
Precis som när man ska anordna ett event så är cateringen för ett möte sällan en enkel sak. Det är mycket man måste ta hänsyn till. Saker som man måste veta är hur många gäster det är, vilken lokal, vilken mat ... Läs mer
Därefter bör du bestämma vilken stil eventet ska ha och vilken mat du tänkt servera. Maten och stilen beror på vilket sorts event du planerar. Om det är ett bröllop kan du vilja servera en klassisk middag, men om det är en födelsedag eller ... Läs mer
Oftast så måste man betala hälften av summan för cateringtjänsten innan för att bekräfta bokningen. Slutbetalningen bör oftast betalas några veckor efter eventet. Om du måste avboka se till att du kontaktar cateringfirman så snart du vet, eftersom ju fortare du ... Läs mer
En sittande middag är generellt sett det minst flexibla valet för festmat, samt kräver mer utrustning och serveringspersonal så att gästerna kan bli serverade samtidigt. Läs mer nedan om andra typer av serveringar som en cateringfirma ofta kan utföra.... Läs mer
Att planera en buffé på eventet kan ta en hel del vikt från dina axlar. Du slipper oroa dig så mycket över att fundera ut, samt göra, en bordsplaceringskarta, eller med att anställa rätt serveringspersonal för att servera gästerna vid bordet. ... Läs mer