Företagscatering
Plats och tid. Att hålla till på en bra plats är väldigt viktigt då många av dina förväntade gäster kanske inte kan komma om du väljer ett ställe som ligger för långt från deras arbetsplatser. Då det gäller ... Läs mer
Vi hjälper dig att hitta en professionell catering i Grimstofta som är mer än bara ett företag som ordnar med servering av mat. När du anlitar Cateringfirmor så tillhandahåller de med erfarenhet, trygghet, kunskap, kompetens och förståelse så att alla tänkbara situationer hanteras proffsigt och med en känsla för detaljer. Att veta exakt antal gäster som tackat ja till eventet är viktigt, så spelar även typen av cateringmat också en stor roll när du bokar catering. Det finns mängder utav typer och teman på menyer som de kan erbjuda. Allt från menyer från det sydeuropeiska köket, nordiska köket, asiatiska köket och amerikansk mat mm. Se med den firman du bokar för att få tips och idéer på vad som passar samt till vilken säsong.
Se exempel på dryck som passar till ett evenemang nedan.
2013 Albert Schoech, Frankrike
Systembolaget nr: 2135, 69 kronor, 750 ml
Passar perfekt till stora evenemang och festligheter. Detta vin är en nyhet för sommaren till ett lågt pris. Baserat på en mix av druvsorterna riesling, sylvaner, muskat och chasselas. Blommiga toner med frukter som lime, persika och gröna äpplen. Med en hint av honugskaramell på slutet. Ett enkelt vin som är torrt, fruktigt och gott.
Melleruds Utmärkta Pilsner, Sverige
Systembolaget nr: 1253, 12.90 kronor, 330 ml, 4.5%
En ny favorit öl på sommaren som är en riktig törstsläckare. Perfekt att smutta på till all slags mat såsom utan tilltugg. Rekommenderas starkt! En förnimmelse av honung gifter sig med gula frukter och brödiga toner. En utmärkt pilsner – namnet gör sin rätt här.
Välkommen till Gästgifvaregården!
I festsalen finner Ni den perfekta platsen för representation och bröllop. Här trivs man i goda vänners lag eller tillsammans med viktiga kunder.
I vår restaurang serveras bl.a. dagens rätt sju dagar i veckan. Allt tillagat med kärlek och omsorg av vår kunniga personal.
I vår konferensavdelning arrangerar vi små och stora konferenser. Vårt största konferensrum tar med biosittning 100 personer. Hotelldelen har tio rum med sammanlagt 18 bäddar.
Rönås Byakrog
Vi är en restaurang som sysslar med många saker. I vår lokal kan vi ta emot sällskap på upp till 50 personer
Vi arbetar med catering till företag och privata fester för såväl större som mindre sällskap.Vi har menyer som bröllopsmenyer, kalla och varma buffeer, smörgåstårtor, landgångar , julbord och nyårsbuffeer. Vi tillhandahåller personal porslin, dukar, servetter, glas och porslin.
Vi arbetar i hela skåne. Ring oss så berättar vi mer!
Romeleåsens Golfklubb
Romeleåsens Golfklubb bildades 1968. Klubben har sedan starten hela tiden utvecklats till den högklassiga anläggning som du möter idag. Golfbanan är byggd på Romeleåsens sluttningar och utmanar elitspelaren såväl som motionsspelaren.
Plats och tid. Att hålla till på en bra plats är väldigt viktigt då många av dina förväntade gäster kanske inte kan komma om du väljer ett ställe som ligger för långt från deras arbetsplatser. Då det gäller ... Läs mer
Om du anlitar de bästa inom bröllopscatering så kommer deras personal och vackert upplagd mat berika helheten av bröllopet, och bidra till den glädje och lycka som naturligt går hand i hand med ett bröllop. Men, om man å andra sidan väljer fel cateringfirma ... Läs mer
Vi har alla varit på bröllop eller event där maten har varit den stora snackisen, för helt fel anledning – och så bör det verkligen inte vara! Ibland kan det bero på kocken eller på hela cateringfirman, antigen på grund av en inspirationslös mat eller då... Läs mer
Den första gruppen av cateringtjänster är den mobila cateringen och den andra det som vi brukar kalla eventcatering. Av dessa två är den sistnämna mest populär och även mest lönsam för cateringfirmans ägare.... Läs mer
Buffécatering är fantastiskt bra för stora fester som är lite mer avslappnade och enkla. När man erbjuder buffé kan gästerna servera sig själva av det som cateringfirman har tillagat, och också när de vill. Har man istället serveringspersonal blir tjänsten lite mer ... Läs mer